Vikan Transport

Vikan Transport

Vikan Transport – Raskaankaluston ja ajoneuvojen puhdistamiseen

Kuljetusalanammattilaisille ajoneuvojen puhdistaminen on usein hankalaa, mutta välttämätöntä. Yhä vaativimmilla markkinoilla ajoneuvojen puhtaus on yrityksen ammattimaisuuden välttämätön edellytys. Siksi ajoneuvot tulee puhdistaa usein ja mahdollisimman tehokkaasti. Vikan Transport -tuotteet tunnetaan kustannustehokkuudestaan, kestävyydestään sekä helppokäyttöisyydestään.

Vikan Transport tarjoaa kattavan valikoiman puhdistustarvikkeita ammattimaiseen kuljetuskaluston puhdistamiseen mm: ammattiautoilijoiden tarpeisiin esim. taksien ja kaukolinja-autojen pesuun, kuorma- ja pakettiautojen pesuun, junien ja raitiovaunujen puhdistamiseen sekä Ilmakuljetusvälineistön puhdistamiseen. Kilpailukykyiset hinnat sekä innovatiiviset tuoteratkaisut tekevät Transport -tuotteista markkinoiden parhaat ja taloudellisimmat. Pesuharjojen innovatiiviset kumireunat estävät maalipintojen naarmuuntumista. Teleskooppivarret ovat suunniteltu niin, että ne antavat pesupäälle parhaan tehokkuuden.

Vikan tuotteet – yli 100 vuoden kokemus

Vikan perustettiin vuonna 1898. Jo yli 100 vuotta Vikan on valmistanut siivousvälineitä ja hygieniaratkaisuja ammattisiivousalan tarpeisiin. Vikan on aina asettaneet itsensä korkealle tasolle laadunvalvonnassa ja ympäristön olosuhteiden huomioimisessa. Tämä asenne johti siihen, että Vikan oli ensimmäinen alan yritys Euroopassa, joka oli jo vuonna 1992 sertifioitu ISO 9001:2000 laatusertifikaatilla ja jo vuonna 1998 sertifioitu ISO 14001 ympäristösertifikaatilla. www.vikan.com

Nämä ISO -standardit merkitsevät sitä, että kaikki uudet Vikan Transport -tuotteet käyvät läpi perusteellisen ympäristöä koskevan arvioinnin, ennen kuin niitä tuodaan markkinoille. Vikan auttaa näin työssä kohti puhtaampaa ja parempaa ympäristöä. Vikan tuotevalikoimasta löydät tuotteita, joille on myönnetty pohjoismaiden ympäristömerkki eli Joutsenmerkki ja tuotteita, joille Vikan antaa 500 käyttö- ja pesukerran takuun.

Vikan vihertyy

Meidän tavoitteenamme on saavuttaa voimakas yhteiskunnallinen ja ympäristöä koskeva vaikutus samalla, kun parannamme kilpailukykyämme voidaksemme saavuttaa myös positiivisen taloudellisen tuloksen. Ympäristöpolitiikkamme perustuu yhdelle ydinarvoistamme, uskottavuuteen. Vastuullisuus ja pyrkimys korkeaan laatuun ovat jatkuvasti mukana kaikessa mitä teemme. Meillä on varhaisen toiminnan suunnitelmia valmiina tuotteidemme, tuotantomme ja jopa viestintämme saamiseksi entistä vihreämmäksi.

Toimenpide 1: Paremmat pakkaukset paremman ympäristön hyväksi Tuodessamme uuden Vikan One Brandimme markkinoille toteutamme samalla uutta ympäristöystävällistä pakkauksia koskevaa aloitetta, jolla: pienennetään polyeteenisäkkien painoa yli 30%:lla tinkimättä yhtään niiden tämänhetkisestä vahvuudesta. Tämä leikkaa vuotuisen polyeteenin kulutuksemme yli 15 tonnista alle 10 tonniin. Käytämme 100% kierrätettyjä raaka-aineita kotelo- ja laatikkopakkauksiimme. Tämä merkitsee sitä, että kaikki 150 tonnia pahvia, jota käytämme vuosittain, on peräisin kestävän kehityksen mukaisista lähteistä, ja sen seurauksena, joidenkin pakkausmateriaaliemme väri vaihtuu valkoisesta luonnonruskeaksi.

Toimenpide 2: Entistäkin ympäristöystävällisemmät pakkaukset kuormalavoilla Joulukuun 2011 alkuun mennessä olemme muuttaneet tavan, jolla pakkaamme valmiit tuotteemme kuormalavoille käyttäen entistä ympäristöystävällisempää ratkaisua. Vaikka uusi menettelymme on ympäristöystävällisempi, se ei ole yhtään vähemmän vakaa, esim. määrätyt kuormalavalla näkyviin jäävät kulmat vahvistetaan. Tämä toimenpide tukee Vikanin yritystason ympäristöstrategiaa, johon kuuluu aloite “paremmista pakkauksista paremman ympäristön hyväksi”.

Toimenpide 3: Markkinointikin voi olla vihreää Uudella One Brand verkkosivustollamme on monia toimintoja; sen lisäksi että sivustomme on uskomattoman käyttäjäystävällinen ja hyvin informatiivinen, sillä on myös huomattava merkitys siinä, että olemme voineet pienentää painettujen tuoteluetteloiden tarvetta valtavasti. Arvioimme vähentävämme vuotuista painettujen materiaalien kulutustamme valtavalla 75%:lla kahdeksasta tonnista vain kahteen tonniin. Eivätkä hyvät uutiset lopu tähän: ne tulosteet, joita Vikan tuottaa, tulostetaan pohjoismaisella ympäristömerkinnällä sertifioidulle paperille.

 

Vikan Transport kuivaimetVikan Transport ajoneuvonpesuvarretVikan Transport ajoneuvonpesuharjatVikan Transport lapiot