vihreä, nukattu, vahva

Guide 4011 nitriilikäsine M/8

vihreä, nukattu, vahva

  • STGTF09CM

    Tuotenumero

  • pari

    Myyntiyksikkö

  • Nitriilikäsine nukattu, vihreä. Teollisuuteen ja karkeaan siivoukseen, joissa esiintyy sekä mekaanisia että kemiallisia riskejä. Soveltuu myös elintarvikealalle. Paksuus 0,38mm. Pituus 33cm. Luontoystävällinen vaihtoehto PVC:lle ja vinyylille. Nukattu sisäpinta on mukava käytössä. Vastaa EN 374:2003/EN388 - 4101, CE kategoria 3 vaatimuksia

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / pari

Lisätiedot

Tuotenumero STGTF09CM
Myyntiyksikkö: pari
SKU STGTF09CM Categories ,
  Pituus: 330mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 120

Lisätiedot

SKU STGTF09CM Categories ,
  Pituus: 330mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 120
Tuotenumero STGTF09CM

Guide – suojaus, mukavuus ja toimivuus

Guide on rekisteröity tuotemerkki jo vuodesta 1995, jolla on täysi valikoima käsineitä erilaisiin riskitilanteisiin. Kädet ovat arvokkain työväline koko maailmassa. 30 prosenttia kaikista teollisuudessa tapahtuvista onnettomuuksista kohdistuu käsiin. Guide etsii jatkuvasti uusia haasteita, jotta vielä tehokkaammin suojataan tärkeimpiä työvälineitä, käsiä. Suojaa siis työvälineesi! Vain yksi henkilö tietää mitä vaaditaan, jotta työssä voidaan hyvin. Se henkilö olet sinä. On olemassa vain yksi tapa valmistaa hyviä käsineitä sinulle.  Kuuntelemalla sinua. Niin helppoa ja niin vaikeaa se on. Meidän työmme on puhdasta käsityötä monellakin tavalla. Tiedämme käsinemateriaalin ja saumojen tärkeyden. Käsineiden tulee olla notkeat, miellyttäväntuntuiset ja kulutusta kestävät. Nämä asiat tietää vain, jos on ollut käsineiden kehitystyössä pitkään mukana. Me olemme tehneet kehitystyötä yli 30 vuotta kuunnellen käyttäjien mielipiteitä koko tämän ajan.

Kemikaalisuojaus

On vältettävä kosketusta monen vaarallisen aineen kanssa. Tietenkin aineet ovat eri riskiasteikolla, mutta kaikilla on yksi yhteinen tekijä; ne voivat olla vaarallisia sinulle. Vaikka sinulla ei olisi vammoja tänään, jatkuva altistuminen tietyille aineille voi aiheuttaa isoja vahinkoja pitkällä aikajaksolla. Meiltä löydät laajan valikoiman kemikaalisuojaukseen tarkoitettuja käsineitä, moneen eri kohteeseen ja työtilanteeseen. Ne suojaavat eri kemikaaleilta, ovat eripaksuisia, jotkut ovat elintarvikehyväksyttyjä ja toiset suojaavat erittäin vaarallisilta ja aggressiivisilta aineilta. Autamme sinua löytämään oikean käsineen juuri sinun tarpeisiisi, huolimatta siitä mitä teet työksesi.