käyttövalmis

Tana Nowa Frigo 10L, pakastevarastojen pesuaine

käyttövalmis

  • T713887

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Tana Professional NOWA Frigo on käyttövalmis puhdistusaine pakastevarastoja varten. Sulattaminen tai tuotteiden poistaminen varastosta ei ole tarpeen. Säästää siten aikaa ja kustannuksia. NOWA frigo sisältää sulattavia ominaisuuksia. Se on tehokas öljy- ja rasvalian puhdistamisessa. Tuotteen helpon syttyvyyden vuoksi on tärkeää korostaa työn aikana noudatettavia erityisiä turvallisuustoimia. Tiiviste jota käytetään yksinomaan räjähdyssuojatuissa laitteissa ja koneissa. Sopii kaikille alkoholia kestäville metalli- ja muovimateriaaleille ja -pinnoille kylmähuoneissa sekä kaakeleille. Sopii käytettäväksi myös kylmätiskeille. pH: 8.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero T713887
Myyntiyksikkö: kpl
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero T713887

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.