hiilikuitua (Ovaali -varsi) + moninivel harjapää

Unger nLite CARBON 24K KIT 11,90m varsipaketti

hiilikuitua (Ovaali -varsi) + moninivel harjapää

  • UCF12C

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Pakettiin kuuluu: 1kpl UCF86G Carbon 24K Master -hiilikuituvarsi (perusosa) + 1kpl UCF33G Carbon 24K Extension -hiilikuituvarsi (Jatko-osa) + 1kpl UNLHCC varsi-adapteri + 1kpl UNGS30 Kulma-adapteripaketti M-koko varsille + 1kpl UNFF28 nLite pesuharja 28cm. Sopii Unger Hydropower -menetelmän tuotteisiin. UCF86G Carbon 24K Master -hiilikuituvarteen (perusosaan) voi liitää enintään 2kpl UCF33G Carbon 24K Extension -hiilikuituvartta (Jatko-osaa), jolloin varsille tulee pituutta 14,70m.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero UCF12C
Myyntiyksikkö: kpl
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Unger Hydropower – ulkolasipintojen korkeapesumenetelmä

Unger Hydrpower -puhdistusmenetelmällä saavutat rahallista säästöä, ajan säästöä sekä joustavuutta työssäsi. Liitä Unger Hydropower vesijohtoverkkoon ja voit puhdistaa turvallisesti lasipinnat myös korkealta ilman nostolaitetta tai kemikaaleja, laite itse muuttaa veden puhdistavaksi. Kuivausta ei tarvita, vaan pesun jälkeen pinta kuivuu itsestään kirkkaaksi ja raidattomaksi. Laadukkaat ja kestävät tuotteet on valmistettu Saksassa. Laite sopii hyvin mm. omakotitalojen, ostoskeskuksien ja taloyhtiöiden lasipintojen ja parvekelasien puhdistamiseen nopeasti ja turvallisesti.

Lue lisää ja tutustu tuotevalkoimaan

Unger – tuotteet

Unger perustettiin jo vuonna 1964. Unger kehittää innovatiivisia ja uniikkeja työvälineitä, jotka auttavat puhtaudenalan ammattilaisia työskentelemään tehokkaammin ja terveellisemmin. Nykypäivänä yritys toimittaa puhtaudenalan ratkaisuja yli 80 eri maahan ympäri maailmaa. Koska ammattisiivousala kohtaa yhä enemmän kustannuspaineita tulevaisuudessa pyrkii Unger tarjoamalla tuotteita, jotka vaativat vähemmän veden käyttöä ja kemikaaleja, mutta varmistaen kuitenkin, että työvälineet pystyvät tarjoamaan entistä hygieenisemmät ja puhtaammat tulokset vähemmällä työvoiman käytöllä. Unger siis sitoutuu auttamaan sinua tehostamaan puhdistustyötäsi ja hallitsemaan kustannuksia.