aitoa nahkaa

Unger Nahkasäämiskä | Chamois 54x77cm,

aitoa nahkaa

  • UFS450

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Aidosta nahasta valmistettu nahkasäämiskä mm. auton maalipintojen sekä lasipintojen puhdistukseen, kiilltoukseen ja kuivaukseen. Ungerin käsinvalittua parasta laatua. Leikatut koot, n.54x77cm.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero UFS450
Myyntiyksikkö: kpl
SKU UFS450 Categories , ,
  Leveys: 540mm
  Pituus: 770mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU UFS450 Categories , ,
  Leveys: 540mm
  Pituus: 770mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero UFS450

Unger – ikkunanpuhdistusvälineet ja siivoustuotteet

Unger perustettiin jo vuonna 1964. Unger kehittää innovatiivisia ja uniikkeja työvälineitä, jotka auttavat puhtaudenalan ammattilaisia työskentelemään tehokkaammin ja terveellisemmin. Nykypäivänä yritys toimittaa puhtaudenalan ratkaisuja yli 80 eri maahan ympäri maailmaa. Koska ammattisiivousala kohtaa yhä enemmän kustannuspaineita tulevaisuudessa pyrkii Unger tarjoamalla tuotteita, jotka vaativat vähemmän veden käyttöä ja kemikaaleja, mutta varmistaen kuitenkin, että työvälineet pystyvät tarjoamaan entistä hygieenisemmät ja puhtaammat tulokset vähemmällä työvoiman käytöllä. Unger siis sitoutuu auttamaan sinua tehostamaan puhdistustyötäsi ja hallitsemaan kustannuksia.

Innovaatiomme johtaa markkinoita

Valikoimamme ergonomisissa ja laadukkaissa ikkunanpesimissä  ja -kuivaimissa käytetään Ungerin patentoitua ErgoTec® -lukitusmenetelmää. Tuloksena on tehokas ja turvallinen puhdistusmenetelmä. Viime vuosina Ergotec® Ninja on tehnyt suuren harppauksen ikkunankuivaimien ja -pesimien uudessa muodossa ja käytettävyydessä. Tätä kehitystyötä seurasi HiFlo™ PureWater -puhdistusjärjestelmä ja nLite -teleskooppivarret sekä Unger Hydropower -puhdasvesimenetelmä lasipinnoille ja ikkunoille. Yritys kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja sen pyrkimys on tehdä päivittäin työtä ikkunanpuhdistustyön eteen niin, että se olisi turvallisempi-, nopeampi- ja menestyksekkäämpi ammatti.