Indoor Cleaning Kit

Unger Stingray KIT 330 OS ikkunanpuhdistuspaketti

Indoor Cleaning Kit

  • USRKO3

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Innovatiivinen ja erittäin tehokas sisätilojen puhdistuslaite, jolla saadaan erinomainen puhdistustulos. Unger Stingrayssä on jo useita patentteja vireillä, joka kertoo että sen ominaisuuksiin on satsattu sisätilojen siivoushaasteiden voittamiseksi. Täydellinen puhdistuslaite mm. sisälaseille ja -ikkunoille, lasiväliseinille, vitriineille, peileille, jääkaappien lasioville, hisseihin, pestäviin oviin ja pöytiin. Se nopeuttaa sisätilojen lasienpuhdistusta jopa 25 % ja vähentää 39 % pesunesteen kulutusta. Hanki pakettiin mukaan myös Pesuainetakki USRBT1, johon voit lisätä mm. Glass Cleaner lasinpuhdistusainetta. PAKKAUS SISÄLTÄÄ * 2 kpl Tripad mikrokuituisia pesimia * 3 kpl eri mittaisia Unger Stingray Easy Click - jatkovarsia, yksi lyhyt ja kaksi pidempää * Unger Stingray KIT 330 OS pesulaite, sis. 2 x AA paristot

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero USRKO3
Myyntiyksikkö: kpl
SKU USRKO3 Categories ,
  Pituus: 3270mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU USRKO3 Categories ,
  Pituus: 3270mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero USRKO3

 

Unger – ikkunanpuhdistusvälineet ja siivoustuotteet

Unger perustettiin jo vuonna 1964. Unger kehittää innovatiivisia ja uniikkeja työvälineitä, jotka auttavat puhtaudenalan ammattilaisia työskentelemään tehokkaammin ja terveellisemmin. Nykypäivänä yritys toimittaa puhtaudenalan ratkaisuja yli 80 eri maahan ympäri maailmaa. Koska ammattisiivousala kohtaa yhä enemmän kustannuspaineita tulevaisuudessa pyrkii Unger tarjoamalla tuotteita, jotka vaativat vähemmän veden käyttöä ja kemikaaleja, mutta varmistaen kuitenkin, että työvälineet pystyvät tarjoamaan entistä hygieenisemmät ja puhtaammat tulokset vähemmällä työvoiman käytöllä. Unger siis sitoutuu auttamaan sinua tehostamaan puhdistustyötäsi ja hallitsemaan kustannuksia.

Innovaatiomme johtaa markkinoita

Valikoimamme ergonomisissa ja laadukkaissa ikkunanpesimissä  ja -kuivaimissa käytetään Ungerin patentoitua ErgoTec® -lukitusmenetelmää. Tuloksena on tehokas ja turvallinen puhdistusmenetelmä. Viime vuosina Ergotec® Ninja on tehnyt suuren harppauksen ikkunankuivaimien ja -pesimien uudessa muodossa ja käytettävyydessä. Tätä kehitystyötä seurasi HiFlo™ PureWater -puhdistusjärjestelmä ja nLite -teleskooppivarret sekä Unger Hydropower -puhdasvesimenetelmä lasipinnoille ja ikkunoille. Yritys kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja sen pyrkimys on tehdä päivittäin työtä ikkunanpuhdistustyön eteen niin, että se olisi turvallisempi-, nopeampi- ja menestyksekkäämpi ammatti.