Ympäristöystävällisiä puhdistusaineita ja siivousratkaisuja matkailualalle

Yhteistyötä kestävän matkailun puolesta

Ympäristömerkki Green Key ja Tana-Chemie GmbH:n Green Care Professional –brändi ovat pidentäneet kumppanuuttaan vuoteen 2024.

Voittoa tavoittelematon ekosertifikaatti ympäristöystävällisille majoituspaikoille ja Werner & Mertzin Professional Division, Saksan Mainzissa sijaitseva puhdistustuotteiden valmistaja yhdisti voimansa jo vuonna 2019 edistääkseen ympäristöä säästäviä  puhdistusaineita ja siivousratkaisuja matkailualalla.

Lue lisää  >Tana-Chemie GmbH / Werner & Mertz Professional lehdistötiedote 5.1.2022

Mikä on Green Key ekoseftifikaatti?

Green Key on vapaaehtoinen ekosertifikaatti hotelleille, hostelleille, leirintäalueille, nähtävyyksille, konferenssikeskuksille ja ravintoloille. Green Key -sertifiointi perustuu tiukoille kriteereille kestävän kehityksen johtamiselle sekä henkilöstön ja tavarantoimittajien kestävän kehityksen koulutukselle.

green care Professional –puhdistusaineet

green care Professional ja Tana Professional emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Menestysorientoitunut ajattelu, suunnittelu ja toiminta on jatkuva prosessi, joka on ratkaiseva tulevaisuuden kannalta.

green care Professional on maailman ensimmäinen puhdistus- ja hoitoainesarja, jolle on myönnetty kultainen Cradle to Cradle -sertifikaatti. Tutustu laajaan valikoimaan > Cradle to Cradle -tuotteet: aineet, välineet ja pehmopaperit

Lue lisää Cradle to Cradle -sertifikaatista

Siivousaineet ammattikäyttöön, tehopesuaine

GreenCare Tanex Allround 1L, tehopuhdistaja

ja pintapesuaine 4in1

ja pintapesuaine 4in1

✔️4 eri käyttöön sopiva aine mm. tehopuhdistukseen ja pintapesuun ✔️Erinomainen kostutuskyky ✔️Cradle-to-Cradle -sertifioitu

T713327

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)