Moerman

Moerman -puhtausratkaisut

Moerman perustettiin vuonna 1885 ja on maailman johtava lattiankuivaimien valmistaja.  Tuotteita on tarjolla maailmanlaajuisesti ammatti- että kuluttajamarkkinoilla. Tuotemerkistä on viime vuosina tullut globaali toimija ja se markkinoi yli 75 eri maahan tuotteitaan. Jatkuva uudistuminen, teknologinen kehittyminen ja innovaatiot ovat vahvimpia voimia kasvussa. Uniikki ”luonnon-nahka” kaksipuolisen kumin sisällä tarjoaa erityisen kestävyyden ja suojan bakteereita sekä viruksia vastaan. Kaksipuolinen luonnonkumi on kehitetty varta vasten soveltumaan lattiankuivaimien vaativaan käyttöön. Tällä luonnonkumilla on erinomainen elastisuus ja tämän takia se palautuu sen omaan muotoonsa käytön jälkeen. Kumilla on erittäin korkea suoja repeytymistä ja kulutusta vastaan.

Saatavilla rajoitettu erä Moerman Combinator -ikkunanpesuvälineitä.  Kaikkiin ikkunanpesusetteihin vaihtokisko kaupanpäälle.

Moerman Combinator -ikkunanpesusetti1 on kevyt ja näppärä yhdistelmätyökalu ikkunanpesuun, joka muuntuu käyttäjän tarpeiden mukaan moneksi. Siinä pesin, kahva ja kuivain yhdistettynä samaan työvälineeseen käyttäjälähtöisesti ergonomiaa ja helppokäyttöisyyttä unohtamatta. Mikrokuituinen pesin on kevyt ja nopea asentaa ja se tavoittaa tarkasti myös ikkunoiden reunat. Combinator T-tanko on varmistavat veden tasaisen jakautumisen. Saatavana koot 35 cm hintaan 45 € ja koko 45 cm hintaan 48 €.

Moerman Combinator -ikkunanpesusetti2 on kevyt ja näppärä yhdistelmätyökalu ikkunanpesuun: kahva ja kuivain. Kuivain kuivaa yhdellä vedolla ja tavoittaa hyvin ikkunoiden reunat. Klipsitön kahva pystyy kääntymään ikkunan puhdistamiseksi paremmin! Pikalukitus, joten et tarvitse ruuvimeisseliä! Saatavana 35 cm ja 45 cm. Saatavana koot 35 cm hintaan 35 € ja koko 45 cm hintaan 38 €.

Rekisteröidy verkkokauppaamme ja tilaa heti, rajoitettu erä, ei jälkitoimituksia. Hinnat alv 0 %. Verkkokauppamme palvelee yrityksiä ja yhdistyksiä.

Katso videolta kuinka kätevää ikkunanpesu on Moerman Cominatorilla

Musta luonnonkumi ja punainen Neopreeni -kumi

Mustalla luonnonkumilla valmistetut kuivaimet ovat hyviä yleiseen käyttöön sopiva materiaali kun puhdistetaan alueita, joissa öljyn ja kuumuudenkesto ei ole täysin tarpeellista. Tärkeimpiä luonnonkumin ominaisuuksia on sen joustavuus, venyvyys ja muodon palautuminen. Valitse siis luonnonkumista valmistettu Moermanin -lattiankuivain kun haet kuivaimesta hyvää kestävyyttä ja elastisuutta. Huomioi, että mustasta kumista on mahdollista jäädä pieniä jälkiä vaaleisiin pintoihin. Neopreeni kumilla on erinomainen kesto kuumuutta, kemikaaleja, auringon valoa, pakkasta ja öljyä vastaan. Sitä käytetään mm. sukelluspukujen valmistukseen. Öljyn sietävyyden takia tämä synteettinen kumi on laajalti käytetty mm. autokorjaamoissa, huoltoasemilla, elintarviketiloissa, tuotantolaitoksissa ja rakennustyömailla. Moermanin valmistama neopreeni -kumi on laadukasta ja siksi se kuluu hitaasti. Huomioi säilyttäessäsi kuivaimia ja mekaanisessa rasituksessa, että neopreeni voi puristua kasaan.

Näytetään kaikki 22 tulosta