Moerman Metallinen Lipalla lattiankuivain 75cm

  • 2100

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Kestävä, metallisella rungolla valmistettu lattiankuivain, jonka rungosta löytyy vesilippa, joka estää veden roiskumisen. Universaali varsikiinnitys. Kaksipuoleinen solukumi.

    Tuotekuvaus

  • 17.4.2024

    Tulossa lisää (arvioitu päivämäärä)

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero 2100
Myyntiyksikkö: kpl
Myyntiyksiköitä paketissa: 10
Tulossa varastoon (arvioitu päivä): 17.4.2024

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 10
Tuotenumero 2100

Moerman -puhtausratkaisut

Moerman perustettiin vuonna 1885 ja on maailman johtava lattiankuivaimien valmistaja.  Tuotteita on tarjolla maailmanlaajuisesti ammatti- että kuluttajamarkkinoilla. Tuotemerkistä on viime vuosina tullut globaali toimija ja se markkinoi yli 75 eri maahan tuotteitaan. Jatkuva uudistuminen, teknologinen kehittyminen ja innovaatiot ovat vahvimpia voimia kasvussa. Uniikki ”luonnon-nahka” kaksipuolisen kumin sisällä tarjoaa erityisen kestävyyden ja suojan bakteereita sekä viruksia vastaan. Kaksipuolinen luonnonkumi on kehitetty varta vasten soveltumaan lattiankuivaimien vaativaan käyttöön. Tällä luonnonkumilla on erinomainen elastisuus ja tämän takia se palautuu sen omaan muotoonsa käytön jälkeen. Kumilla on erittäin korkea suoja repeytymistä ja kulutusta vastaan.

Musta luonnonkumi ja punainen Neopreeni -kumi

Mustalla luonnonkumilla valmistetut kuivaimet ovat hyviä yleiseen käyttöön sopiva materiaali kun puhdistetaan alueita, joissa öljyn ja kuumuudenkesto ei ole täysin tarpeellista. Tärkeimpiä luonnonkumin ominaisuuksia on sen joustavuus, venyvyys ja muodon palautuminen. Valitse siis luonnonkumista valmistettu Moermanin -lattiankuivain kun haet kuivaimesta hyvää kestävyyttä ja elastisuutta. Huomioi, että mustasta kumista on mahdollista jäädä pieniä jälkiä vaaleisiin pintoihin. Neopreeni kumilla on erinomainen kesto kuumuutta, kemikaaleja, auringon valoa, pakkasta ja öljyä vastaan. Sitä käytetään mm. sukelluspukujen valmistukseen. Öljyn sietävyyden takia tämä synteettinen kumi on laajalti käytetty mm. autokorjaamoissa, huoltoasemilla, elintarviketiloissa, tuotantolaitoksissa ja rakennustyömailla. Moermanin valmistama neopreeni -kumi on laadukasta ja siksi se kuluu hitaasti. Huomioi säilyttäessäsi kuivaimia ja mekaanisessa rasituksessa, että neopreeni voi puristua kasaan.