kotisiivouspaketti

Moerman House Cleaning set, 9-osainen

kotisiivouspaketti

  • 21928

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Samassa paketissa kaikki tarvittava kotisiivoukseen. Paketti sisältää: 1kpl Lattiankuivain 50cm tarroilla 1kpl Mikrokuitulattialiina 40x60cm 1kpl Yhdistelmäkuivain ikkunoille (pesin ja kuivain) 1kpl Suihkutilojen kuivain 1kpl Teleskooppivarsi 75-130cm 1kpl Teleskooppivarsi 125-400cm 1kpl Nivel adapteri 1kpl Kartiopää 1kpl Pölyharja/pölynpoistoharja pyöreä

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero 21928
Myyntiyksikkö: kpl
SKU 21928 Categories , ,
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU 21928 Categories , ,
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero 21928

Moerman -puhtausratkaisut

Moerman perustettiin vuonna 1885 ja on maailman johtava lattiankuivaimien valmistaja.  Tuotteita on tarjolla maailmanlaajuisesti ammatti- että kuluttajamarkkinoilla. Tuotemerkistä on viime vuosina tullut globaali toimija ja se markkinoi yli 75 eri maahan tuotteitaan. Jatkuva uudistuminen, teknologinen kehittyminen ja innovaatiot ovat vahvimpia voimia kasvussa. Uniikki ”luonnon-nahka” kaksipuolisen kumin sisällä tarjoaa erityisen kestävyyden ja suojan bakteereita sekä viruksia vastaan. Kaksipuolinen luonnonkumi on kehitetty varta vasten soveltumaan lattiankuivaimien vaativaan käyttöön. Tällä luonnonkumilla on erinomainen elastisuus ja tämän takia se palautuu sen omaan muotoonsa käytön jälkeen. Kumilla on erittäin korkea suoja repeytymistä ja kulutusta vastaan.

Musta luonnonkumi ja punainen Neopreeni -kumi

Mustalla luonnonkumilla valmistetut kuivaimet ovat hyviä yleiseen käyttöön sopiva materiaali kun puhdistetaan alueita, joissa öljyn ja kuumuudenkesto ei ole täysin tarpeellista. Tärkeimpiä luonnonkumin ominaisuuksia on sen joustavuus, venyvyys ja muodon palautuminen. Valitse siis luonnonkumista valmistettu Moermanin -lattiankuivain kun haet kuivaimesta hyvää kestävyyttä ja elastisuutta. Huomioi, että mustasta kumista on mahdollista jäädä pieniä jälkiä vaaleisiin pintoihin. Neopreeni kumilla on erinomainen kesto kuumuutta, kemikaaleja, auringon valoa, pakkasta ja öljyä vastaan. Sitä käytetään mm. sukelluspukujen valmistukseen. Öljyn sietävyyden takia tämä synteettinen kumi on laajalti käytetty mm. autokorjaamoissa, huoltoasemilla, elintarviketiloissa, tuotantolaitoksissa ja rakennustyömailla. Moermanin valmistama neopreeni -kumi on laadukasta ja siksi se kuluu hitaasti. Huomioi säilyttäessäsi kuivaimia ja mekaanisessa rasituksessa, että neopreeni voi puristua kasaan.