lakatuille puulattioille, kiiltäväpintainen

Tana Timber Renova 5L puunsuoja-aine ”lakka”

lakatuille puulattioille, kiiltäväpintainen

  • T01386

    Tuotenumero

  • 5L

    Myyntiyksikkö

  • Tana Professional Timber Renova on lakkamainen puunsuoja-aine. Voidaan käyttää kaikkien lakattujen puulattioiden uudelleen kunnostukseen ja suojakäsittelyyn mopilla levittäen. Kiiltävän pinnan antava Timber Renova antaa puulattialle tuoreen ja arvokkaan ulkonäön. Tee painesumuttimeen valmis puhdistusaineliuos puupinnoille sopivasta peruspuhdistusaineesta ja sumupuhdista lakattu puulattia käyttämällä Ruskeaa Timber -laikkaa 16” ja hidaskierroksista lattianhoitokonetta. Timber Naturaa voidaan käyttää myös kuluneiden lakkapintojen ja kuivuneiden kohtien elvyttämiseen, jolloin puu saa takaisin luonnollisen näkönsä ennen Timber Renovan käyttöä. Huomio! Ennen tämän tuotteen käyttöönottoa, suosittelemme lukemaan käyttöohjeen tarkasti! Katso käyttöohje: +Lisätietoa tuotteesta

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / 5L

Lisätiedot

Tuotenumero T01386
Myyntiyksikkö: 5L
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero T01386

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.