Siivousaineet

Siivousaineet

Oikeat siivousaineet oikeaan tarkoitukseen

Kattavaan siivousainevalikoimaamme on valittu tuotteita, joissa yhdistyy optimaalinen teho ja ympäristöystävällisyys. Valikoimassamme on useita ympäristömerkittyjä tuotteita, jotka on valmistettu uusiutuvia energiamuotoja sekä uusiutuvia raaka-aineita hyväksikäytäen (kestävätuote). Vaativaan ammattisiivoukseen kehitetyt siivousaineet ja lattianhoitoratkaisut on kehitetty vastaamaan Suomen ammattisiivouksen haasteita. Vaadit sitten erityisominaisuuksia tai yleisominaisuuksia tuotteilta, valitse sinun tarpeisiisi parhaat ratkaisut joilla saavutat puhtautta ja hygieniaa.

Annostelumitan ja sumutinlaitteen käyttö on aina paikallaan.

Yliannostelu ei paranna pesutulosta. Annostelumitoilla ja selkeillä mitta-asteikoilla saat mitattua helposti puhdistusainetiivisteen määrän. Näin säästyt väärin mittauksilta ja liika-annostelulta. Annostelumitan käyttö on aina paikallaan, yliannostelu ei paranna pesutulosta. Ergonomiset ja korkealaatuiset sumutinlaitteet annostelevat automaattisesti liuosta sumutettavalle pinnalle. Suuremmissa tiloissa käytä vaahdotuslaitetta, säästät näin aikaa ja rahaa. Levitä aine vaahdottaen ja huuhtele pois. Vaahto antaa aineelle toiminta-aikaa mm. pystyseinillä.

yleispuhdistusaineetsaniteettipesuaineet Vahat ja vahanpoistoaineet

Helppokäyttöisyyttä ja tuoksuja

Valikoimassamme on itsetäytettäviä saippua-annostelijoita sekä saippua-annostelijoita vaihdettavilla täyttöpakkauksilla, jotka sopivat niin arkisiin tiloihin kuten myös tyylikkäimpiin tiloihin. Tyylikkäillä, kestävillä ja helppokäyttöisillä saippua-annostelijoilla saat tasaisen annostelumäärän joka painalluksella. Valitse valikoimasta sopivan kokoinen ja näköinen annostelija tarpeisiisi.

Huonetuoksuilla luot tunnelmaa kotiin ja toimistoon. Valikoimassamme on myös raikastimia, jotka hyödyntää polttokennoteknologiaa tuottaen yhtäjaksoisesti raikkaita tuoksuja ja neutralisoi pahoja hajuja sekä raikastimia, jotka voit itse sumuttaa ilmaan antaen tilalle raikkaan tuoksun ja poistaen pahoja hajuja.

Saippua-annostelijatTäyttöpakkaukset nestesaippuatnestesaippuatHuonetuoksutHajunpoistoaineet ja raikastimet