4 ovella, moottorikäyttöinen hotellivaunu

Filmop Emotion Drive 0305020PE -hotellivaunu

4 ovella, moottorikäyttöinen hotellivaunu

  • 6SE0305020PE00

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Tyylikkäillä Emotion Hotellivaunuilla ja huoltovaunuilla voidaan vaivattomasti kuljettaa mm. pyyhkeet ja liinavaatteet sekä kerätä likainen pyykki niin hotelleissa kuin muissa yhteisöissä. Vaunun voi valjastaa myös siivousvaunuksi! Vaunun ovet (jos ovellinen malli) voi tarroittaa omalla logolla, kuvalla ja tarinalla ja näin yksilöidä vaunu oman yrityksen viestein ja tarinoin. MIKSI VALITSE MOOTTORIVETOINEN VAUNUN? Kuljettajan terveyden turvaaminen: raskaita kuormia voidaan siirtää ilman rasitusta, mikä estää työhön liittyvien sairauksien ja luusto-ongelmien syntymisen. Ohjattavuus eri pinnoilla: helppo hallita ja ohjata myös normaalisti hankaluuksia aiheuttavilla pinnoilla, kuten ulkokäytävällä ja matolla. Ohjattavuus kaltevilla pinnoilla: maksimaalinen turvallisuus raskaita kuormia kuljetettaessa eritasoisilla ylä- ja alarinteillä. ALPHA & EMOTION DRIVE MOOTTORIN VARUSTEET Filmop on suunnitellut joukon moottorikäyttöisiä vaunuja, jotka helpottavat siivoamista käyttäjän kannalta: Alpha Driven avulla on mahdollista hyödyntää vaunun maksimikapasiteetti, mikä helpottaa siirtämistä ilman käyttäjän rasitusta. Tehokas: jopa 8 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella, kantavuus jopa 150 kg ja mahdollisuus käsitellä helposti kaikentyyppisiä lattioita, joiden kaltevuus jopa 8%. Turvallinen: yksinkertainen ja välitön hätäpysäytysjärjestelmä ja erilaiset kiihdytysnopeudet eteenpäin- ja taaksepäin ajoa varten (säädettävä ajonopeus 2-4,5 km/h). Helppoa: käytännöllinen ja intuitiivinen konsoli mahdollistaa moottorikäyttöisen vaunun helpon ohjauksen, jota voidaan ohjata samalla tavalla kuin perinteisiä malleja. Hiljainen: erittäin hiljainen toiminta tekee siitä ihanteellisen paikkoihin, joissa melu on ongelma, kuten sairaaloissa ja hotelleissa APUA PÄIVITTÄIN Tieteellisten tutkimusten mukaan tuki- ja liikuntaelinten sairauksien esiintyvyys on suuri, mikä johtuu myös raskaita painojen siirtämisestä ja muodostaa 30-40 % alan ammattitaudeista. HELPPO KÄSITTELY ERI PINNOILLA Erilaiset lattiat, kuten ulkona tai matot, voivat aiheuttaa vaikeuksia siivousvaunujen siirtämisessä ja ohjauksessa. SIIRTÄMINEN YLÖS Kuormattujen vaunujen siirtäminen rinteissä (nousut tai laskut) voi olla vaarallista käyttäjän turvallisuudelle. LISÄÄ TUOTTAVUUTTA Oikea puhdistuskone auttaa organisaatioita parantamaan tehokkuutta. Parempi ohjattavuus vähentää merkittävästi työaikaa.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero 6SE0305020PE00
Myyntiyksikkö: kpl
SKU 6SE0305020PE00 Category
Korkeus: 1495mm
  Leveys: 640mm
  Pituus: 1540mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU 6SE0305020PE00 Category
Korkeus: 1495mm
  Leveys: 640mm
  Pituus: 1540mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero 6SE0305020PE00
Katso video

Filmop Emotion hotellivaunut

Katso video

Filmop Emotion Drive moottoroidut hotellivaunut

Filmop Uni-move liikuteltava välinepidin hotellivaunuun ja siivousvaunuun

Filmop – kymmenien vuosien kokemus kentällä

Filmop perustettiin 1970-luvun alussa tavoitteena erikoistua ammattikäyttöön tarkoitettujen manuaalisten siivousvälineiden valmistukseen. Tärkeimmillä tuotantoalueilla Koillis-Italiassa sijaitseva Filmop on johtava yritys ammattisiivousalalla ja luotettava yhteistyökumppani tuhansille tällä markkinalla toimiville ammattilaisille, kehittäen ylpeänä ”Made in Italy” tavaramerkkiä kaikkialla maailmassa. Tämä on todellinen syy siihen, miksi Filmop on päättänyt muotoilla, suunnitella ja valmistaa omat tuotteensa aivan toimintansa alusta aina näihin päiviin asti vain ja ainoastaan Italiassa. Filmopin laitoksen pinta-ala on noin 30.000 neliömetriä, ja siihen kuuluu varastoja valmiiden ja puolivalmiiden tuotteiden säilytykseen, hallintotiloja, myynti- ja hankintatoimistoja, osastoja sekä tutkimus- ja kehityslaboratorio. Filmop vie tuotteitaan yli 80 maahan kaikkialle maailmassa erittäin nopeasti ja mitä suurimmalla toimintavarmuudella ja erittäin tehokkaasti. Yrityksellä on tytäryhtiöt Ranskassa ja Yhdysvalloissa.

Sertifioitu “muovin toinen elämä”.

Vahvistaen oman sitoutumisensa ympäristön suojeluun ja kunnioittamiseen sekä vihreitä julkisia hankintoja koskevien lakien noudattamiseen Filmop on ylpeä voidessaan olla aivan ensimmäinen italialainen siivoustuotteiden valmistaja, joka on saanut “Muovin toinen elämä” -sertifioinnin kierrätysmuovien käyttöä edistävältä IPPR instituutilta. “PSV” (italiankielinen muovin toista elämää tarkoittava lyhenne) on Italian ja Euroopan ensimmäinen kierrätysmuoville annettu tavaramerkki, millä tarkoitetaan ympäristöä koskevaa tuotesertifiointijärjestelmää, joka on luotu takaamaan, korostamaan ja tunnistamaan helpommin kaikki kierrätysmuovista valmistetut tuotteet, siten helpottaen julkisten viranomaisten ja muiden yritysten valintakriteereitä niiden ollessa kiinnostuneita hankkimaan ”ekologisesti yhteensopivia” (ympäristöystävällisiä) tuotteita.  Kaikki ”Muovin toinen elämä”-sertifioidut Filmop-tuotteet voi nyt tunnistaa muovituotteeseen suoraan painetusta “Plastic Second Life” tavaramerkistä.

Filmopin sertifioinnit

Laatusertifiointi ISO 9001:2008 (vuodesta 2000): tämä tarkoittaa organisoitua yritysjärjestelmää, jolla on tehokas hallinto, oikeat rakenteet ja asianmukainen pätevyys, jotka takaavat toimintavarmuuden asiakkaille, toimittajille, työntekijöille sekä yhteistyökumppaneille. BRC Globaali kuluttajatuotteiden sertifiointia koskeva standardi 3 (vuodesta 2010): hallinta- ja organisointijärjestelmä, jolla tarkistetaan hygienia sekä tuoteturvallisuus. Ympäristösertifiointi ISO 14001 (vuodesta 2011): Filmop on päättänyt toteuttaa oman ympäristönhallintajärjestelmänsä voidakseen valvoa oman toimintansa ympäristövaikutuksia, pyrkien jatkuvasti parantamaan toimintaansa johdonmukaisella, tehokkaalla ja ennen kaikkea kestävän kehityksen mukaisella tavalla. Kaiken tämän lisäksi, yritys täyttää Eurooppalaisen REACH -sertifioinnin vaatimukset (vuodesta 2007): se hankkii raaka-aineet ainoastaan luotettavilta ja päteviltä toimittajilta, jotka ilmoittavat kunnioittavansa ja noudattavansa voimassaolevia toimitusketjua koskevia lakeja.