MotorScrubber MS2000 pesulaitepaketti

  • MSCRUBBER

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • MotorScrubber on täydellinen valinta kohteisiin, joita on hankala puhdistaa. Tämä pesulaite painaa vain 1,7 kg, mikä helpottaa käyttöä. Harjapää MotorScrubberissa on kokonaan vedenpitävä, näin pystyt ilman ongelmia käyttämään sitä kosteissa tiloissa. Koska MotorScrubber toimii akulla on sitä myös turvallista käyttää kosteissa tiloissa, etkä ole riippuvainen pistorasioista. Täydellinen kylpy-, suihku- ja saunatilojen puhdistustehtävissä. Akun (12V ) ladattuasi, laita akku valjaisiin/reppuun ja valjaat selkään kun työskentelet koneella. Koneen toiminta-aika on yli 4 tuntia normaalilla käytöllä. MotorScrubber on niin pieni, kevyt ja helppo käsitellä että se sopii puhdistustehtäviin mm: saniteettitiloissa ja wc:ssä, keittiöissä, pukuhuoneissa. Konetta on kevyt käsitellä niin seinillä kuin lattioilla. Täydellinen kaakeleiden pesuun! Koneen pitkän varren kanssa yletyt paikkoihin joita on muuten vaikeaa puhdistaa. MotorScrubber on täydellinen valinta kohteisiin joita on hankala puhdistaa. Reuna/askelharja (lisävaruste) mahdollistaa helpon lian puhdistamisen mm: rappusilta, lattialistoilta, uima-altaan reunoilta. Peruspaketti sisältää koneen lisäksi: akun, akkurepun, spiraaliakkukaapelin, akkulaturin, pehmustetun teleskooppivarren, oranssin kovan nylonpesuharjan ja vetoalustan, mikrokuitulaikan, lisäkädensijan sekä pesulaikat: 8” valkoinen, punainen ja vihreä.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero MSCRUBBER
Myyntiyksikkö: kpl
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero MSCRUBBER

MotorScrubber -pesulaitteet tekee työn puolestasi

Tämän tuotemerkin tuotteet on tullut tunnetuksi Suomessa erinomaisesta käytettävyydestään, toimivuudestaan ja kestävyydestään. Yritys on valmistanut tuotteitaan jo yli 15 vuotta. Peset sitten autoa, venettä, kylpyhuoneen kaakeleita, saunan lauteita, uima-altaan vesirajaa jne. nämä koneet ovat ehdoton valinta. Koska laitteet toimivat akulla on niitä myös turvallista käyttää kosteissa tiloissa, etkä myöskään tällöin ole riippuvainen pistorasioista. Akun kesto on huippuluokkaa (4 tuntia), täten voit unohtaa laitteet, joiden akku kestää vain hetken. Laitteiden uniikit harjapäät valmistetaan vedenpitäviksi, jolloin pystyt käyttämään laitteita myös osittain vedenalla.

Pieni ja ketterä

Mitä voisitkaan tehdä koneella, jota on helppo käsitellä ja joka säästää käyttäjäänsä tekemällä erikoisurakan itse. Laite on helppo kuljettaa ja mahtuu tekemään työnsä erittäin pienissä tiloissa. Koneet ovat moneen kykeneviä ja laaja-alaisesti soveltuvia, kiitos mm. sen laajan varustevalikoiman ja kompaktin koon. Monesta eri harjamallista yksi innovaatioista on reunaharja, jolla pystypintojen ja lattiapintojen samanaikainen puhdistaminen käy helposti. Erikoiskovalla pesuharjalla peset taasen pinttynyttä likaa irti. Roiskesuojalla estät pystypintojen pesussa lentävien roiskeiden leviämisen tai että kastut itse läpimäräksi.