Large Housekeeping Cart

Rubbermaid Executive Full Size hotellivaunu musta

Large Housekeeping Cart

  • RFG618900BLA

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Tyylikäs ja kestävä hotellivaunu Rubbermaid Large Housekeeping Cart. Design joka kestää useampia vuosia trendikkäänä. Hotellivaunussa on paljon säilytystilaa sekä säädettävä keskihylly, jota voi säätää ja lisätä tarvikkeita tarpeiden mukaan. Kestävä viinyylinen säkki. Vaunuun voi lisätä toisen keskihyllyn. Erittäin kestävät PVC vuoratut liinavaatepussit. Isot 8” kuulalaakeroidut ja lukittavat pöyrät mahdollistavat helpon liikuttelun sekä turvallisen ”pysäköinnin”.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero RFG618900BLA
Myyntiyksikkö: kpl
SKU RFG618900BLA Categories , ,
Korkeus: 1270mm
  Leveys: 600mm
  Pituus: 1520mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU RFG618900BLA Categories , ,
Korkeus: 1270mm
  Leveys: 600mm
  Pituus: 1520mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero RFG618900BLA

Rubbermaid Commercial Products – järjestelmäratkaisujen edelläkävijä

Rubbermaid Commercial Products on innovatiivisten, maailmanlaajuisille kaupallisille ja laitosmarkkinoille suunnattujen tuotteiden valmistaja. Vuodesta 1968 lähtien RCP on edelläkävijänä kehittänyt teknologioita ja järjestelmäratkaisuja elintarvikepalvelujen, saniteettihuollon, jätteenkäsittelyn, materiaalien kuljetuksen, julkisten saniteettitilojen ja turvallisuustuotteiden aloilla. RCP, ISO 9001: 2000 sertifioitu valmistaja, kuuluu osana Newell Rubbermaidin globaaliin brändivalikoimaan ja jatkaa innovatiivisten tuotteiden kehittämistä. Vuonna 2007 Rubbermaid Commercial Products hankki omistukseensa United Metal Receptacle Corporationin, liiketiloihin tarkoitettujen design-jäteastioiden ja tuhka-astioiden sekä niiden lisävarusteiden alalla toimivan johtavan brändin.

Rubbermaid sertifiointeja

ISO 9001 laatustandardi – kansainvälisesti hyväksytty laadunvalvontajärjestelmä. ISO 14001 ympäristöstandardi –   ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen standardisarjan päästandardi. Green Seal ympäristöstandardi. Euroopan Ekokukka merkittyjä tuotteita. HACCP -merkittyjä tuotteita – tuotteet ovat HACCP-ohjeistuksen mukaisia. FDA -merkittyjä tuotteita – Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymiä tuotteita. ISEGA -hygienia standardi – hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa.  BPA -vapaita tuotteita – Tritan™ kopolyesteria, vallankumouksellista materiaalia, joka ei sisällä lainkaan bisfenoli-A:ta (BPA) ja joka tarjoaa myös parhaimman laadun ja kestävyyden. TÜV -sertifioituja tuotteita –  tuotteet täyttävät eurooppalaiset vaatimukset.