Puractive High-sieni, 140x63mm vihreä

  • S123115

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Naarmuttamaton puhdistussieni useimmille pinnoille. PUR Active High puhdistussienestä saa hyvän otteen siivoustyössä. Valmistettu polyuretaanista ainutlaatuisella valmistusmenetelmällä. Hankausmateriaali ruiskutetaan sienipintaan - ei laminoitu. Voidaan pestä koneessa 60°C (erikseen). Soveltuu lähes kaikille pinnoille keittiössä ja siivouksessa. Kun hankaussieni on käytetty loppuun, se voidaan polttaa energiajätteiden mukana, jolloin se muuttuu hiilidioksidiksi ja vedeksi. - Lähes kaikkien pintojen puhdistukseen - Turvallinen ja tehokas useimmille käyttöalueille - Ergonominen muoto - puhdistaa helpommin - Hankausmateriaalista ei irtoa nukkaa - Helppo huuhdella ja pitää puhtaana - Värikoodaus - Koko 15 x 7 cm - Väri vihreä - Materiaali polyuretaani

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero S123115
Myyntiyksikkö: kpl
SKU S123115 Categories ,
Myyntiyksiköitä paketissa: 10

Lisätiedot

SKU S123115 Categories ,
Myyntiyksiköitä paketissa: 10
Tuotenumero S123115

Vileda Professional – puhtausmenetelmät

Vileda on maailmanlaajuisesti toimiva saksalainen siivous- ja puhdistusvälineiden tuotemerkki ja se kuuluu Freudenberg Group-korserniin. Yrityksen toiminnot on jaettu kuluttaja- ja ammattilaisosastoihin, joista ammattilaisille suunnatut tuoteratkaisut tunnetaan erinomaisesta suorituskyvystään ja ergonomiastaan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Weinheimissa Saksassa. Viledalla on moppitehdas Suomessa ja tunnettuja tehtaan valmistamia tuotteita on mm. Swep -moppimenetelmän tuotteet.

Kestävä kehitys

Pitkän aikavälin liiketoimintamme perusta on sukupolvelta toiselle siirtyvä ajattelutapa, ja tärkeä osa tätä ajattelutapaa on myös suhtautumisemme kestävään kehitykseen. Tuotteemme ovat tunnettuja kestävyydestään, pestävyydestään, suorituskyvystään ja ergonomiastaan. Me kiinnitämme huomiota raaka-aineiden hankintaan, tuotteidemme valmistustapaan, jakelemiseen, käyttöön ja hävittämiseen. Meillä on ISO 14001 – ja OHSAS 18001 -standardien mukainen sertifiointi. Esimerkki maakohtaisista sertifioinneista on Vileda Professional -vaihtomopeille myönnetty Joutsenmerkki.

Lisäksi FHCS:n uusimman Yhdysvalloissa sijaitsevan valmistuspaikan rakentamisessa on huomioitu kestävä kehitys alusta lähtien. Koko toimipaikalle pyritään saamaan LEED-sertifiointi (LEED: Leadership in Energy & Environmental Design, Yhdysvaltojen Green Building Councilin luokitusjärjestelmä). Energiankulutusta on onnistuttu vähentämään yli 25 %. Meille kestävä kehitys tarkoittaa sitä, että noudatamme ekologisia, sosiaalisia ja ekonomisia arvoja joka päivä ja olemme sitoutuneet toimimaan kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. Tiedostamme, että kestävä kehitys on jatkuva, jokapäiväinen haaste ja sitä on elettävä ja toteutettava kaikissa yrityksen osastoissa. Pitkän aikavälin vastuu ihmisiä ja ympäristöä kohtaan on määritetty emoyhtiö Freudenbergin laatimissa pääperiaatteissa ja ne vaativat koko FHCS-organisaation jokaisen työntekijän henkilökohtaista sitoutumista.