Tana Longlife Primer 5L, pohjuste ja sulkija

  • T08849

    Tuotenumero

  • 5L

    Myyntiyksikkö

  • Tana Professional Longlife Primer on huokoisten lattioiden pohjustusaine. Auttaa entisöimään vaurioituneita ja huokoisia lattioita ja auttaa palauttamaan lattiapinnan tasaisuuden. Se pidentää lattian alkuperäisten ominaisuuksien käyttöikää ja suojaa niitä. Voidaan käyttää kaikilla huokoisilla lattioilla, kuten linoleumilla, korkkilinoleumilla, vinyylillä, luonnonkivellä, sementillä, vuolukivellä ja tiilipinnoilla. pH 8.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / 5L

Lisätiedot

Tuotenumero T08849
Myyntiyksikkö: 5L
Myyntiyksiköitä paketissa: 2

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 2
Tuotenumero T08849

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.