Ettore - Clean Import

Ettore

Ettore tekee ikkunoita

Perustaja Ettore Steccone patentoi ensimmäisen ikkunankuivaimensa jo vuonna 1936. Hänen salaisuutensa oli kumissa. Kumi oli silloin ja on vieläkin menetelmän sydän. Partaveitsenterävät, suorat, notkeat ja yhtenäiset kuminreunat jättävät jälkeensä täydellisen puhtaan ja raidattoman jäljen, takuu varmasti. Yritys tarjoaa ikkunanpuhdistustuotteiden valmistajana vain parasta laatua ammattilaisille. Koska tuotteiden laatu on huippuluokkaa, ikkunapuhdistusalalla on ammattilaisia, jotka eivät suostu käyttämään mitään muuta kuin Ettore -merkkisiä välineitä. Välineistä löydät ikkunanpesimet ja -kuivaimet, teleskooppivarret, raapat sekä muut tärkeät apuvälineet ikkunanpesuun. Patentoidut ja loppuun asti kehitetyt välineet ja pikalukitus -menetelmät tekevät työstä nopeaa ja vaivatonta. Nosta ikkunanpuhdistustehokkuus uudelle tasolle ja valitse meidät.

Ettore on perheyritys, joka on valmistanut kestäviä tuotteita yli 85 vuoden ajan korostamatta sen merkitystä maapallolle. Heidän missio eteenpäin on siirtyä pois haitallisista materiaaleista ja eliminoida muovi koko tuotevalikoimasta, kouluttaa loppukäyttäjiä tuotteiden kestävyydestä ja lopulta materiaalien kierrätyksen tärkeydestä.

Ettoren innovatiiviset ikkunankuivaimen kahvat

Super System kuivaimen kahvan nivelen avulla kahva antaa täydellisen kulman lasipinnoille, koska se kääntyy pystysuunnassa 180°. Kahvassa on myös pikalukitus, joka nopeuttaa kumin vaihtamista kiskoon merkittävästi. Contour Pro+ kuivaimessa yhdistyvät neljä aikaa säästävää ominaisuutta yhdeksi hämmästyttäväksi työkaluksi, joka tekee ikkunanpesun nopeammaksi ja helpommaksi. Kahvassa on tarkka ja patentoitu jousitus, joka toimii myös isomman paineen alla ja auttaa peremmin kuivaamaan vaakasuoraiset lasipinnat. ProGrip™  kuivaimien ergonomisessa pikalukituskahvassa on pitävä grippi, jolloin kuivain pysyy kädessä ja oikeassa asennossa vähemmällä voimalla. Ledge-Eze™  kuivaimien pikalukituskahva on suunniteltu syville ikkunoille, koska kahvan kulma on jyrkempi. Kahvassa on myös pehmeä grippi otteen parantamiseksi. Super Channel System -kahvat ovat perustarpeisiin soveltuvia pikalukituskahvoja. Ne ovat valmistettu teräksestä, jolloin kahvan taipuvuus on optimoitu, tällä parannetaan puhdistustulosta ja puhdistusnopeutta.

Nosta ikkunanpesu uudelle tasolle! Rekisteröidy asiakkaaksemme ja tilaa tuotteet

Näytetään kaikki 44 tulosta