Ettore vyö

  • E2044

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Nylon-työkaluhihna pikaliittimellä. Käytetään kaikkien Ettore-koteloiden kanssa. Lisälaite työkaluvyölle ikkunoiden puhdistustöiden helpottamiseksi. Vahva nylonrakenne.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero E2044
Myyntiyksikkö: kpl
Myyntiyksiköitä paketissa: 6

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 6
Tuotenumero E2044

Ettore tekee ikkunoita

Perustajamme Ettore Steccone patentoi ensimmäisen ikkunankuivaimensa jo vuonna 1936. Hänen salaisuutensa oli kumissa. Kumi oli silloin ja on vieläkin menetelmän sydän. Partaveitsenterävät, suorat, notkeat ja yhtenäiset kuminreunat jättävät jälkeensä täydellisen puhtaan ja raidattoman jäljen, takuu varmasti. Yritys tarjoaa ikkunanpuhdistustuotteiden valmistajana vain parasta laatua ammattilaisille. Koska tuotteiden laatu on huippuluokkaa, ikkunapuhdistusalalla on ammattilaisia, jotka eivät suostu käyttämään mitään muuta kuin Ettore -merkkisiä välineitä. Välineistä löydät ikkunanpesimet ja -kuivaimet, teleskooppivarret, raapat sekä muut tärkeät apuvälineet ikkunanpesuun. Patentoidut ja loppuun asti kehitetyt välineet ja pikalukitus -menetelmät tekevät työstä nopeaa ja vaivatonta. Nosta ikkunanpuhdistustehokkuus uudelle tasolle ja valitse meidät.

Ettoren innovatiiviset ikkunankuivaimen kahvat

Super System kuivaimen kahvan nivelen avulla kahva antaa täydellisen kulman lasipinnoille, koska se kääntyy pystysuunnassa 180°. Kahvassa on myös pikalukitus, joka nopeuttaa kumin vaihtamista kiskoon merkittävästi. Contour Pro+ kuivaimessa yhdistyvät neljä aikaa säästävää ominaisuutta yhdeksi hämmästyttäväksi työkaluksi, joka tekee ikkunanpesun nopeammaksi ja helpommaksi. Kahvassa on tarkka ja patentoitu jousitus, joka toimii myös isomman paineen alla ja auttaa peremmin kuivaamaan vaakasuoraiset lasipinnat. ProGrip™  kuivaimien ergonomisessa pikalukituskahvassa on pitävä grippi, jolloin kuivain pysyy kädessä ja oikeassa asennossa vähemmällä voimalla. Ledge-Eze™  kuivaimien pikalukituskahva on suunniteltu syville ikkunoille, koska kahvan kulma on jyrkempi. Kahvassa on myös pehmeä grippi otteen parantamiseksi. Super Channel System -kahvat ovat perustarpeisiin soveltuvia pikalukituskahvoja. Ne ovat valmistettu teräksestä, jolloin kahvan taipuvuus on optimoitu, tällä parannetaan puhdistustulosta ja puhdistusnopeutta.