Lakaisukone Ghibli HS 80 M, manuaalinen

  • GHHS80M

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • HS M 80 on pieni käsikäyttöinen Lakaisukone / Lakaisinkone, joka on ihanteellinen jopa 1000 m²:n alueiden siivoamiseen ja koneen puhdistusleveys on 800 mm. Täydellisen lakaisukyvyn takaavat kaksi sivuharjaa, joiden korkeus on säädettävissä, jotta ne mukautuvat paremmin kaikentyyppisiin pintoihin, jotka lakaisevat jätteet kulmista ja reunoista sylinterimäisten pääharjojen edessä. . HS M 80 on ihanteellinen valinta ajoteiden, urheilutilojen ja kerrostalojen yleisten tilojen puhdistamiseen. Käytön jälkeen HS M 80 on helppo säilyttää missä tahansa sen kompaktien mittojen ansiosta. Tekniset tiedot: Harjojen puhdistusleveys 800 mm, Paino 14 kg, Tuottavuus (teor./käytännöllinen) m²/h: 2800–1680

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero GHHS80M
Myyntiyksikkö: kpl
SKU GHHS80M Categories , ,
Korkeus: 1200mm
  Leveys: 430mm
  Pituus: 542mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU GHHS80M Categories , ,
Korkeus: 1200mm
  Leveys: 430mm
  Pituus: 542mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero GHHS80M

Ghibli & Wirbel – siivouskoneiden tehovalmistaja

Ghibli sijaitsee Dornossa, Pavian maakunnassa Italiassa. Yritys perustettiin vuonna 1968 valmistamaan ammatti- ja teollisuuskäyttöön pölynimureita. Nyt sen viidenkymmenen toimintavuoden jälkeen yritys on yksi johtavista siivouskonevalmistajista Euroopassa, kiitos sen laajan valikoiman pölynimureita, yhdistelmä- ja lattianhoitokoneita sekä höyry- ja painehuuhtelukoneita. Ominaista tuotteille on kestävyys, tehokkuus ja yksinkertaisuus käyttää. Tänä päivänä yritys työllistää n. 170 henkilöä. Yrityksen 5 ensisijaista tuotantolinjaa pitää yllä huimaa tehokkuutta ja näin tuotantokapasiteetti nousee yli 220 000 tuoteyksikköön vuodessa. Yli 40 vuoden kokemuksella yritys on kehittänyt tuotteilleen erinomaisen hinnan ja laadun välisen suhteen, sekä paljon innovatiivisiä teknisiä ja rakenteellisia ominaisuuksia. Kansainvälisesti vankka asema ja erinomainen maine, on nostanut yrityksen yhdeksi johtavimmista siivouskonevalmistajista sekä tuonut yritykselle kasvua niin, että liikevaihdosta 70% tulee viennistä.

Helppokäyttöiset ja tehokkaat siivouskoneet

Vaikka laadukkaat pölynimurit ovat varustettu suurella imuteholla, ne on myös suunniteltu käteviksi ja kompaktin kokoisiksi. Nyt mm. portaiden, teattereiden, junien ja lentokoneiden puhdistaminen ei ole enää ongelma. Imurit ovat varustettuja erinomaisilla suodatustoiminnoilla ja sopivat täydellisesti niihin paikoihin, joissa hiljaisuudella on merkitystä mm. hotellit, ravintolat, toimistot ja kaupat. Tuotemerkki tarjoaa ihanteellisen valikoiman siivouskoneita sopimussiivoukseen, työpajoihin, kauppoihin ja teollisuuteen. Nämä tehokkaat raskaantyönraatajat ovat varustettuna ammattimaisilla suodatusjärjestelmillä, ergonomisella muotoilulla, kestävillä letkuilla ja putkilla sekä monilla valinnaisilla varusteilla. Monipuoliset ja kestävät yhdistelmäkoneet ja lattianhoitokoneet mahdollistavat erityyppiset puhdistustehtävät kuten pesun, syväpuhdistuksen, vahanpoiston ja kiillotustyöt. Tietyillä konemalleilla on mahdollista suorittaa jopa parketti- ja sementtilattioiden hionnan.

Katso myös:  Ghibli & Wirbel yritysesittely