roska-astia, vihreä

Rubbermaid Commercial Slim Jim Resin Step-On 50L

roska-astia, vihreä

  • R1883584_vihreä

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Tämä edestä poljettava roska-astia on suunniteltu täyttämään minkä tahansa tilan monipuoliset jätteidenkeruun tarpeet. Maksimoi tilan tehokkuuden pienen tilan ja ohuen profiilin ansiosta. Sopii ahtaimpiinkin tiloihin. Sisäinen saranarakenne estää seinävaurioita. Hiljainen ja hallittu kannen sulkeminen minimoi melun. Front Step Style– jalkapoljin, joka sijaitsee säiliön leveällä sivulla, on helposti käytettävissä Jäteastian tyyppi: sisäkäyttöinen yleisjätteenastia. Materiaali: polyeteeni. Kapasiteetti (tilavuus): 50 litraa.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero R1883584_vihreä
Myyntiyksikkö: kpl
SKU R1883584_vihreä Categories , ,
Korkeus: 718mm
  Leveys: 456mm
  Pituus: 291mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU R1883584_vihreä Categories , ,
Korkeus: 718mm
  Leveys: 456mm
  Pituus: 291mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero R1883584_vihreä

Rubbermaid Commercial Products – järjestelmäratkaisujen edelläkävijä

Rubbermaid Commercial Products on innovatiivisten, maailmanlaajuisille kaupallisille ja laitosmarkkinoille suunnattujen tuotteiden valmistaja. Vuodesta 1968 lähtien RCP on edelläkävijänä kehittänyt teknologioita ja järjestelmäratkaisuja elintarvikepalvelujen, saniteettihuollon, jätteenkäsittelyn, materiaalien kuljetuksen, julkisten saniteettitilojen ja turvallisuustuotteiden aloilla. RCP, ISO 9001: 2000 sertifioitu valmistaja, kuuluu osana Newell Rubbermaidin globaaliin brändivalikoimaan ja jatkaa innovatiivisten tuotteiden kehittämistä. Vuonna 2007 Rubbermaid Commercial Products hankki omistukseensa United Metal Receptacle Corporationin, liiketiloihin tarkoitettujen design-jäteastioiden ja tuhka-astioiden sekä niiden lisävarusteiden alalla toimivan johtavan brändin.

Rubbermaid sertifiointeja

ISO 9001 laatustandardi – kansainvälisesti hyväksytty laadunvalvontajärjestelmä. ISO 14001 ympäristöstandardi –   ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen standardisarjan päästandardi. Green Seal ympäristöstandardi. Euroopan Ekokukka merkittyjä tuotteita. HACCP -merkittyjä tuotteita – tuotteet ovat HACCP-ohjeistuksen mukaisia. FDA -merkittyjä tuotteita – Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymiä tuotteita. ISEGA -hygienia standardi – hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa.  BPA -vapaita tuotteita – Tritan™ kopolyesteria, vallankumouksellista materiaalia, joka ei sisällä lainkaan bisfenoli-A:ta (BPA) ja joka tarjoaa myös parhaimman laadun ja kestävyyden. TÜV -sertifioituja tuotteita –  tuotteet täyttävät eurooppalaiset vaatimukset.