roska-astia, rosteri, punainen

SLIM JIM STEP ON – FRONT STEP RED 30L

roska-astia, rosteri, punainen

  • R1901988_punainen

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Tyylikäs roska-astia on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Roska-astia on kapea mitoiltaan ja sopii ahtaimpiinkin tiloihin. Kätevä ja liukumaton jalkapoljin helpottaa käyttöä. Hiljainen kansi minimoi melun ja tarjoaa turvallisen ja miellyttävän ympäristön. Hygieeninen ja ruostumaton teräsrakenne takaavat jäteastian pitkäaikaisen käytön. Kapasiteetti (tilavuus): 30 litraa, paino 5,85 kg. Hyödyt ja edut • tehokas • turvallinen • kestävä • tilansäästöä

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero R1901988_punainen
Myyntiyksikkö: kpl
SKU R1901988_punainen Categories , ,
Korkeus: 555mm
  Leveys: 427mm
  Pituus: 326mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU R1901988_punainen Categories , ,
Korkeus: 555mm
  Leveys: 427mm
  Pituus: 326mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero R1901988_punainen

Rubbermaid Commercial Products – järjestelmäratkaisujen edelläkävijä

Rubbermaid Commercial Products on innovatiivisten, maailmanlaajuisille kaupallisille ja laitosmarkkinoille suunnattujen tuotteiden valmistaja. Vuodesta 1968 lähtien RCP on edelläkävijänä kehittänyt teknologioita ja järjestelmäratkaisuja elintarvikepalvelujen, saniteettihuollon, jätteenkäsittelyn, materiaalien kuljetuksen, julkisten saniteettitilojen ja turvallisuustuotteiden aloilla. RCP, ISO 9001: 2000 sertifioitu valmistaja, kuuluu osana Newell Rubbermaidin globaaliin brändivalikoimaan ja jatkaa innovatiivisten tuotteiden kehittämistä. Vuonna 2007 Rubbermaid Commercial Products hankki omistukseensa United Metal Receptacle Corporationin, liiketiloihin tarkoitettujen design-jäteastioiden ja tuhka-astioiden sekä niiden lisävarusteiden alalla toimivan johtavan brändin.

Rubbermaid sertifiointeja

ISO 9001 laatustandardi – kansainvälisesti hyväksytty laadunvalvontajärjestelmä. ISO 14001 ympäristöstandardi –   ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen standardisarjan päästandardi. Green Seal ympäristöstandardi. Euroopan Ekokukka merkittyjä tuotteita. HACCP -merkittyjä tuotteita – tuotteet ovat HACCP-ohjeistuksen mukaisia. FDA -merkittyjä tuotteita – Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymiä tuotteita. ISEGA -hygienia standardi – hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa.  BPA -vapaita tuotteita – Tritan™ kopolyesteria, vallankumouksellista materiaalia, joka ei sisällä lainkaan bisfenoli-A:ta (BPA) ja joka tarjoaa myös parhaimman laadun ja kestävyyden. TÜV -sertifioituja tuotteita –  tuotteet täyttävät eurooppalaiset vaatimukset.