pyörillä

Rubbermaid Quick Cart Siivouslaukku Large

pyörillä

Ale!
  • R1902465

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Alan kestävin välineiden siivouslaukku / tarvikelaukku / kuljetuslaukku siivous- ja kiinteistöpalveluiden käyttöön. Teflon -pinnoitetusta kankaasta valmistettu pinnoite suojaa vedeltä, öljyltä ja tahroilta. Huippukestävistä materiaaleista valmistettu laukku kestää hyvin jokapäiväistä käyttöä. Laukussa on mm. säädettävät tilanjakajat, jotka auttavat organisoimaan tarvikkeet sekä Teflon -käsitelty ja irroitettava sisävuori, joka on helppo pitää puhtaana. Laukussa on myös alumiiniset teleskooppikahvat sivukahvat ja kestävät kuulalaakeroidut pyörät.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero R1902465
Myyntiyksikkö: kpl
SKU R1902465 Categories , , ,
Korkeus: 640mm
  Leveys: 360mm
  Pituus: 420mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU R1902465 Categories , , ,
Korkeus: 640mm
  Leveys: 360mm
  Pituus: 420mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero R1902465

Rubbermaid Commercial Products – järjestelmäratkaisujen edelläkävijä

Rubbermaid Commercial Products on innovatiivisten, maailmanlaajuisille kaupallisille ja laitosmarkkinoille suunnattujen tuotteiden valmistaja. Vuodesta 1968 lähtien RCP on edelläkävijänä kehittänyt teknologioita ja järjestelmäratkaisuja elintarvikepalvelujen, saniteettihuollon, jätteenkäsittelyn, materiaalien kuljetuksen, julkisten saniteettitilojen ja turvallisuustuotteiden aloilla. RCP, ISO 9001: 2000 sertifioitu valmistaja, kuuluu osana Newell Rubbermaidin globaaliin brändivalikoimaan ja jatkaa innovatiivisten tuotteiden kehittämistä. Vuonna 2007 Rubbermaid Commercial Products hankki omistukseensa United Metal Receptacle Corporationin, liiketiloihin tarkoitettujen design-jäteastioiden ja tuhka-astioiden sekä niiden lisävarusteiden alalla toimivan johtavan brändin.

Rubbermaid sertifiointeja

ISO 9001 laatustandardi – kansainvälisesti hyväksytty laadunvalvontajärjestelmä. ISO 14001 ympäristöstandardi –   ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen standardisarjan päästandardi. Green Seal ympäristöstandardi. Euroopan Ekokukka merkittyjä tuotteita. HACCP -merkittyjä tuotteita – tuotteet ovat HACCP-ohjeistuksen mukaisia. FDA -merkittyjä tuotteita – Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymiä tuotteita. ISEGA -hygienia standardi – hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa.  BPA -vapaita tuotteita – Tritan™ kopolyesteria, vallankumouksellista materiaalia, joka ei sisällä lainkaan bisfenoli-A:ta (BPA) ja joka tarjoaa myös parhaimman laadun ja kestävyyden. TÜV -sertifioituja tuotteita –  tuotteet täyttävät eurooppalaiset vaatimukset.