nesteelle ja kuivaroskille

Rubbermaid Maximizer wet/dry säiliörikkalapio

nesteelle ja kuivaroskille

  • R2018806

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Sopii sekä nesteiden, että roskien keräämiseen. Voidaan käyttää lakaisinkuivaimen tai harjan kanssa. Erinomainen kohteissa, joissa kaatuneet nesteet ja irtoroskat pyritään siivoamaan nopeasti pois lattialta esim. ruokaloissa ja anniskelualueilla. Laaja sisäänottoaukko antaa nestemäisten ja kiinteiden jätteiden helposti kerääntyä rikkalapion perälle. Valetut ohjauslevyt estävät sekä kuivia että märkiä roskia vuotamasta takaisin lattialle. Pitää sisällään n. 0,91L nestettä. Paino 1,45Kg. Materiaali: Polypropyleeni.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero R2018806
Myyntiyksikkö: kpl
SKU R2018806 Categories , ,
Korkeus: 305mm
  Leveys: 429mm
  Pituus: 737mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU R2018806 Categories , ,
Korkeus: 305mm
  Leveys: 429mm
  Pituus: 737mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero R2018806

Rubbermaid Commercial Products – järjestelmäratkaisujen edelläkävijä

Rubbermaid Commercial Products on innovatiivisten, maailmanlaajuisille kaupallisille ja laitosmarkkinoille suunnattujen tuotteiden valmistaja. Vuodesta 1968 lähtien RCP on edelläkävijänä kehittänyt teknologioita ja järjestelmäratkaisuja elintarvikepalvelujen, saniteettihuollon, jätteenkäsittelyn, materiaalien kuljetuksen, julkisten saniteettitilojen ja turvallisuustuotteiden aloilla. RCP, ISO 9001: 2000 sertifioitu valmistaja, kuuluu osana Newell Rubbermaidin globaaliin brändivalikoimaan ja jatkaa innovatiivisten tuotteiden kehittämistä. Vuonna 2007 Rubbermaid Commercial Products hankki omistukseensa United Metal Receptacle Corporationin, liiketiloihin tarkoitettujen design-jäteastioiden ja tuhka-astioiden sekä niiden lisävarusteiden alalla toimivan johtavan brändin.

Rubbermaid sertifiointeja

ISO 9001 laatustandardi – kansainvälisesti hyväksytty laadunvalvontajärjestelmä. ISO 14001 ympäristöstandardi –   ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen standardisarjan päästandardi. Green Seal ympäristöstandardi. Euroopan Ekokukka merkittyjä tuotteita. HACCP -merkittyjä tuotteita – tuotteet ovat HACCP-ohjeistuksen mukaisia. FDA -merkittyjä tuotteita – Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymiä tuotteita. ISEGA -hygienia standardi – hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa.  BPA -vapaita tuotteita – Tritan™ kopolyesteria, vallankumouksellista materiaalia, joka ei sisällä lainkaan bisfenoli-A:ta (BPA) ja joka tarjoaa myös parhaimman laadun ja kestävyyden. TÜV -sertifioituja tuotteita –  tuotteet täyttävät eurooppalaiset vaatimukset.