ilman lajittelutauluja

Rubbermaid Slim Jim lajittelukeskus 3-osainen

ilman lajittelutauluja

  • R2057731

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Lajittelukeskuksen / lajitteluaseman ilmaventiloidut Slim Jim lajitteluastiat helpottavat pussin nostoa pois astiasta. Astioiden etulippaan tehtyihin reikiin voit pujottaa jätesäkin ylitsejäävän osan ja kiristää pussin suuaukon. Nostokansi nousee, joka auttaa isomman jätteen laittamista astiaan. Astiat saa kiinni toisiinsa kätevillä kiinnityslevyillä. Lajitteluasemaan voi myös hankkia erilliset lajittelutaulut, joiden päälle voi myös asentaa omat tarrat. Materiaalit: polyesteri / polyeteeni.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero R2057731
Myyntiyksikkö: kpl
SKU R2057731 Categories , , ,
Korkeus: 1023mm
  Leveys: 1219mm
  Pituus: 546mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU R2057731 Categories , , ,
Korkeus: 1023mm
  Leveys: 1219mm
  Pituus: 546mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero R2057731

Rubbermaid Commercial Products – järjestelmäratkaisujen edelläkävijä

Rubbermaid Commercial Products on innovatiivisten, maailmanlaajuisille kaupallisille ja laitosmarkkinoille suunnattujen tuotteiden valmistaja. Vuodesta 1968 lähtien RCP on edelläkävijänä kehittänyt teknologioita ja järjestelmäratkaisuja elintarvikepalvelujen, saniteettihuollon, jätteenkäsittelyn, materiaalien kuljetuksen, julkisten saniteettitilojen ja turvallisuustuotteiden aloilla. RCP, ISO 9001: 2000 sertifioitu valmistaja, kuuluu osana Newell Rubbermaidin globaaliin brändivalikoimaan ja jatkaa innovatiivisten tuotteiden kehittämistä. Vuonna 2007 Rubbermaid Commercial Products hankki omistukseensa United Metal Receptacle Corporationin, liiketiloihin tarkoitettujen design-jäteastioiden ja tuhka-astioiden sekä niiden lisävarusteiden alalla toimivan johtavan brändin.

Rubbermaid sertifiointeja

ISO 9001 laatustandardi – kansainvälisesti hyväksytty laadunvalvontajärjestelmä. ISO 14001 ympäristöstandardi –   ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen standardisarjan päästandardi. Green Seal ympäristöstandardi. Euroopan Ekokukka merkittyjä tuotteita. HACCP -merkittyjä tuotteita – tuotteet ovat HACCP-ohjeistuksen mukaisia. FDA -merkittyjä tuotteita – Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymiä tuotteita. ISEGA -hygienia standardi – hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa.  BPA -vapaita tuotteita – Tritan™ kopolyesteria, vallankumouksellista materiaalia, joka ei sisällä lainkaan bisfenoli-A:ta (BPA) ja joka tarjoaa myös parhaimman laadun ja kestävyyden. TÜV -sertifioituja tuotteita –  tuotteet täyttävät eurooppalaiset vaatimukset.