Rubbermaid Wall Mount tuhka-astia

  • R9W32

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Seinään kiinnitettävä ja lukittava tuhka-astia, johon mahtuu n. 500 tupakantumppia. Tukeva tuhka-astia on helppo tyhjentää. Mahdollista kiinnittää pulteilla seinärakenteeseen (eivät kuulu pakettiin). Materiaali: galvanoitu teräs.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero R9W32
Myyntiyksikkö: kpl
SKU R9W32 Categories , ,
Korkeus: 460mm
  Leveys: 100mm
  Pituus: 300mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU R9W32 Categories , ,
Korkeus: 460mm
  Leveys: 100mm
  Pituus: 300mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero R9W32

Rubbermaid Commercial Products – järjestelmäratkaisujen edelläkävijä

Rubbermaid Commercial Products on innovatiivisten, maailmanlaajuisille kaupallisille ja laitosmarkkinoille suunnattujen tuotteiden valmistaja. Vuodesta 1968 lähtien RCP on edelläkävijänä kehittänyt teknologioita ja järjestelmäratkaisuja elintarvikepalvelujen, saniteettihuollon, jätteenkäsittelyn, materiaalien kuljetuksen, julkisten saniteettitilojen ja turvallisuustuotteiden aloilla. RCP, ISO 9001: 2000 sertifioitu valmistaja, kuuluu osana Newell Rubbermaidin globaaliin brändivalikoimaan ja jatkaa innovatiivisten tuotteiden kehittämistä. Vuonna 2007 Rubbermaid Commercial Products hankki omistukseensa United Metal Receptacle Corporationin, liiketiloihin tarkoitettujen design-jäteastioiden ja tuhka-astioiden sekä niiden lisävarusteiden alalla toimivan johtavan brändin.

Rubbermaid sertifiointeja

ISO 9001 laatustandardi – kansainvälisesti hyväksytty laadunvalvontajärjestelmä. ISO 14001 ympäristöstandardi –   ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen standardisarjan päästandardi. Green Seal ympäristöstandardi. Euroopan Ekokukka merkittyjä tuotteita. HACCP -merkittyjä tuotteita – tuotteet ovat HACCP-ohjeistuksen mukaisia. FDA -merkittyjä tuotteita – Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymiä tuotteita. ISEGA -hygienia standardi – hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa.  BPA -vapaita tuotteita – Tritan™ kopolyesteria, vallankumouksellista materiaalia, joka ei sisällä lainkaan bisfenoli-A:ta (BPA) ja joka tarjoaa myös parhaimman laadun ja kestävyyden. TÜV -sertifioituja tuotteita –  tuotteet täyttävät eurooppalaiset vaatimukset.