Rubbermaid Pulse moppauslaite

  • RFGQ96958YL00

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Käyttäjäystävällinen annostelujärjestelmä auttaa siivoamaan nopeammin, helpommin ja tehokkaammin. Mopin varressa on punainen ergonominen painike pesunesteen syöttöön, jolloin laite annostelee pesunestettä tasaisesti kolmeen eri pisteeseen. Mopin varteen integroitu pesunestesäiliö on 0,6L. Säiliössä on ikkuna, josta voi tarkistaa pesunesteen tason. Laite painaa ainoastaan 1,7kg kun pesunestesäiliö on täynnä.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero RFGQ96958YL00
Myyntiyksikkö: kpl
SKU RFGQ96958YL00 Categories ,
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU RFGQ96958YL00 Categories ,
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero RFGQ96958YL00

Rubbermaid Commercial Products – järjestelmäratkaisujen edelläkävijä

Rubbermaid Commercial Products on innovatiivisten, maailmanlaajuisille kaupallisille ja laitosmarkkinoille suunnattujen tuotteiden valmistaja. Vuodesta 1968 lähtien RCP on edelläkävijänä kehittänyt teknologioita ja järjestelmäratkaisuja elintarvikepalvelujen, saniteettihuollon, jätteenkäsittelyn, materiaalien kuljetuksen, julkisten saniteettitilojen ja turvallisuustuotteiden aloilla. RCP, ISO 9001: 2000 sertifioitu valmistaja, kuuluu osana Newell Rubbermaidin globaaliin brändivalikoimaan ja jatkaa innovatiivisten tuotteiden kehittämistä. Vuonna 2007 Rubbermaid Commercial Products hankki omistukseensa United Metal Receptacle Corporationin, liiketiloihin tarkoitettujen design-jäteastioiden ja tuhka-astioiden sekä niiden lisävarusteiden alalla toimivan johtavan brändin.

Rubbermaid sertifiointeja

ISO 9001 laatustandardi – kansainvälisesti hyväksytty laadunvalvontajärjestelmä. ISO 14001 ympäristöstandardi –   ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen standardisarjan päästandardi. Green Seal ympäristöstandardi. Euroopan Ekokukka merkittyjä tuotteita. HACCP -merkittyjä tuotteita – tuotteet ovat HACCP-ohjeistuksen mukaisia. FDA -merkittyjä tuotteita – Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymiä tuotteita. ISEGA -hygienia standardi – hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa.  BPA -vapaita tuotteita – Tritan™ kopolyesteria, vallankumouksellista materiaalia, joka ei sisällä lainkaan bisfenoli-A:ta (BPA) ja joka tarjoaa myös parhaimman laadun ja kestävyyden. TÜV -sertifioituja tuotteita –  tuotteet täyttävät eurooppalaiset vaatimukset.