Swep Micromulti 2 mikrolattiapyyhe 35x60cm harmaa

 • S145840

  Tuotenumero

 • kpl

  Myyntiyksikkö

 • Vileda Micromulti on erittäin kestävä ja tehokas mikrokuitupyyhe lattioille ja tasoille. Micromulti on erittäin kestävä ja reilun kokoinen kaksipuolinen mikrokuitupyyhe joka oikein kostutettuna ei ole kitkainen käyttää.Vileda Micromulti -mikrokuitupyyhe toimii hyvin kuivana, nihkeänä ja kosteana ja sen voi pestä koneessa 95-asteessa. Materiaali: 90 % polyesteri, 10 % polyamidi.

  Tuotekuvaus

 • 7.12.2023

  Tulossa lisää (arvioitu päivämäärä)

 • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero S145840
Myyntiyksikkö: kpl
Myyntiyksiköitä paketissa: 10
Myyntiyksiköitä suurempi paketti: 10
Myyntiyksiköitä isompi paketti: 10
Tulossa varastoon (arvioitu päivä): 7.12.2023

Vileda Professional – puhtausmenetelmät

Vileda on maailmanlaajuisesti toimiva saksalainen siivous- ja puhdistusvälineiden tuotemerkki ja se kuuluu Freudenberg Group-korserniin. Yrityksen toiminnot on jaettu kuluttaja- ja ammattilaisosastoihin, joista ammattilaisille suunnatut tuoteratkaisut tunnetaan erinomaisesta suorituskyvystään ja ergonomiastaan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Weinheimissa Saksassa. Viledalla on moppitehdas Suomessa ja tunnettuja tehtaan valmistamia tuotteita on mm. Swep -moppimenetelmän tuotteet.

Kestävä kehitys

Pitkän aikavälin liiketoimintamme perusta on sukupolvelta toiselle siirtyvä ajattelutapa, ja tärkeä osa tätä ajattelutapaa on myös suhtautumisemme kestävään kehitykseen. Tuotteemme ovat tunnettuja kestävyydestään, pestävyydestään, suorituskyvystään ja ergonomiastaan. Me kiinnitämme huomiota raaka-aineiden hankintaan, tuotteidemme valmistustapaan, jakelemiseen, käyttöön ja hävittämiseen. Meillä on ISO 14001 – ja OHSAS 18001 -standardien mukainen sertifiointi. Esimerkki maakohtaisista sertifioinneista on Vileda Professional -vaihtomopeille myönnetty Joutsenmerkki.

Lisäksi FHCS:n uusimman Yhdysvalloissa sijaitsevan valmistuspaikan rakentamisessa on huomioitu kestävä kehitys alusta lähtien. Koko toimipaikalle pyritään saamaan LEED-sertifiointi (LEED: Leadership in Energy & Environmental Design, Yhdysvaltojen Green Building Councilin luokitusjärjestelmä). Energiankulutusta on onnistuttu vähentämään yli 25 %. Meille kestävä kehitys tarkoittaa sitä, että noudatamme ekologisia, sosiaalisia ja ekonomisia arvoja joka päivä ja olemme sitoutuneet toimimaan kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. Tiedostamme, että kestävä kehitys on jatkuva, jokapäiväinen haaste ja sitä on elettävä ja toteutettava kaikissa yrityksen osastoissa. Pitkän aikavälin vastuu ihmisiä ja ympäristöä kohtaan on määritetty emoyhtiö Freudenbergin laatimissa pääperiaatteissa ja ne vaativat koko FHCS-organisaation jokaisen työntekijän henkilökohtaista sitoutumista.