Activa Piccolino S siivousvaunu

  • SI20630

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Piccolino S on markkinoiden pienimpiä vaunuja. Se mahtuu pieneen tilaan kun säilytystilaa on vähän. Piccolino vaunun (Piccolino S ja L) varusteet rakennetaan aina samaan runkoon, jolloin voit muuttaa joka korin ja telineen paikkaa tarpeen mukaan. Voit jatkossa pienentää vaunua halutessasi vähentämällä varusteita tai suurentaa vaunua lisäämällä varusteita. Vaunu on helppo koota ilman työkaluja. Vaunuun kuuluvat varusteet: 1kpl säkkikehä 70L, 1kpl pieni tarvikekori, 1kpl iso tarvikekori, 1kpl välinepidin 20-30mm varrelle, 1kpl moppikehyksentuki, 4kpl pyörä 125mm, 1kpl pyöränjarru.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero SI20630
Myyntiyksikkö: kpl
SKU SI20630 Categories ,
Korkeus: 1000mm
  Leveys: 600mm
  Pituus: 700mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU SI20630 Categories ,
Korkeus: 1000mm
  Leveys: 600mm
  Pituus: 700mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero SI20630

Activa – asiakaslähtöisesti kehitetyt puhtaustuotteet

Tämä tuotemerkki on yksi puhtausalan innovatiivisimpia tuotekehittelijöitä. Loppuun asti kehitetyt tuotteet tuovat helppokäyttöisyydellään ja innovatiivisuudellaan säästöä taloudellisesti. Tuotemerkin alle pyritään kehittämään tuotteita, jotka ovat yleensä uutta puhtausalalla. Tähän rohkeaan ja haasteelliseen tehtävään vain harva ryhtyy. Tuotteet tunnetaan kekseliäisyydestään sekä laadukkuudestaan, sillä käytettävät osat ovat hyvin suunniteltuja ja laadukkaita. Tuotemerkki valmistaa mm. erilaisia vaunumalleja moneen eri tarpeeseen. Ergonomiset siivousvaunut ovat helposti puhdistettavissa ja selkeästi muokattavissa. Vaunuvalikoimasta löydät mm. kiinteistövaunun isoilla takapyörillä sekä laajan valikoiman erilaisia vaununvarusteita, joita voit soveltaa siivouskohteiden ja tarpeidesi mukaan helposti.

Activa – siivousvaunut

Yksi innovaatioista on ainutlaatuinen ja patentoitu siivousvaunuun kiinnitettävä mopinkostutusjärjestelmä Activa Method Control System. Tietokoneohjattu kostutusmenetelmä kostuttaa mopit tarkasti ja juuri jokaisen lattiatyypin ja likaisuusasteen mukaisesti. Tämä todellakin säästää aikaa, sekä vähentää kustannuksia, ympäristön rasitusta ja kemikaalien käyttöä testatusti. Tuotteita on helppo käsitellä ja ne auttavat käyttäjäänsä toimimaan ergonomisesti. Jos siis haet säästöä kukkarollesi ja ympäristölle, voit vaikuttaa myös siivousvaunun valinnallasi  valitsemalla Activa Method Control System -siivousvaunun. Valikoimissa on myös perusvaatimukset täyttävät siivousvaunut, jotka on helposti muokattavissa, sillä kaikissa malleissa on sama runko. Samaan runkoon voit kasata omanlaisen määrään mm. koreja ja sankoja sekä varrenpidikkeitä, jolloin saat tarkemmin määriteltyä vaunun todelliseen koon tai vaihtaa lennossa ison kohteen siivousvaunusta pienen kohteen siivousvaunuun, käyttäen silti samaa vaunua.

Katso aineiden tuotekortit: Activa Colorwash  |  Activa Supersorb

Katso aineiden käyttöturvallisuustiedotteet: Activa Colorwash  |  Activa Supersorb  |  Activa Urinaalikivet Entzyme  |  Activa Glas  |  Activa Fresh Lime