Tana Longlife Diamond 10L, korkeakiiltoinen vaha

  • T702632

    Tuotenumero

  • 10L

    Myyntiyksikkö

  • Tana Professional LONGLIFE diamond on kestävä ja korkeakiiltoinen vaha. Vaha muodostaa kauniin, liukumattoman ja korkeakiiltoisen vahapinnan. Pinta suojaa koronjäljiltä, naarmuilta ja likaantumiselta. Erittäin kulutuksenkestävä lattiavaha. Helppo levittää. Voidaan kiillottaa UHS- kiillotuskoneella. Sopii mm. PVC-, linoleumi- ja erityisten muovipinnoitteisille lattioille. Sisältää hajustetta. pH 9. Aikaa ja kustannuksia säästävää Tana Professional LONGLIFE diamond -kiillotetta suositellaan kohteisiin, joissa edellytetään tahratonta puhtautta tai lattian suojakalvon kestävyyttä. TurvallisuusnäkökulmastaTana Professional LONGLIFE diamond on luistamaton, sillä se sisältää tehokkaita hoitokomponentteja (standardin DIN 51131 mukaan), jotka säilyttävät tehonsa kovassakin käytössä. Ei saa käyttää käsittelemättömille puulattioille tai kiillotetuille kivilattioille.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / 10L

Lisätiedot

Tuotenumero T702632
Myyntiyksikkö: 10L
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Myyntiyksiköitä lavassa: 128

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Myyntiyksiköitä lavassa: 128
Tuotenumero T702632

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.