Tana Tuba spot 750ml tahranpoistoaine matoille

  • T712757

    Tuotenumero

  • 750ml

    Myyntiyksikkö

  • Tana Professional Tuba spot on aikaa ja rahaa säästävä tahranpoistoaine irrottaa helposti ja nopeasti kaikki liuotin- ja vesiliukoiset tahrat luonnon- ja keinokuituisista matoista, verhoiluista ja kankaista. TUBA spot tehoaa minuuteissa eikä turvota maton kuituja, minkä ansiosta ne säilyttävät alkuperäisen muotonsa. ■ Yleiskäyttöinen ■ Nopea ja helppo ■ Materiaaleja säästävä TUOTEOMINAISUUDET ■ Aikaa ja rahaa säästävä tahranpoistoaine irrottaa helposti ja nopeasti kaikki liuotin- ja vesiliukoiset tahrat luonnon- ja keinokuituisista matoista, verhoiluista ja kankaista. ■ TUBA spot tehoaa minuuteissa eikä turvota maton kuituja, minkä ansiosta ne säilyttävät alkuperäisen muotonsa. KÄYTTÖ ■ TUBA spot sopii kaikille luonnon- ja keinokuituisille matoille ja tekstiileille, mukaan lukien villa, puuvilla, viskoosi, silkki, polyamidi, akryyli, polyesteri ja polypropeeni. ■ Myös mokkanahalle, hihnoille ja neulahuopamatoille.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / 750ml

Lisätiedot

Tuotenumero T712757
Myyntiyksikkö: 750ml
Myyntiyksiköitä paketissa: 10

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 10
Tuotenumero T712757

Tana Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

Tana Professionalin ja green care Professionalin emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Tuotteiden käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Tuotteet takaavat luotettavan ja todistetusti korkean suorituskyvyn ja ne on omistettu tarjoamaan parhaita puhtausratkaisuja. Kaikki Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme.