kalkinpoistoaine 1L

Greencare SANET extreme, saniteettipuhdistus – ja

kalkinpoistoaine 1L

  • T716544

    Tuotenumero

  • 1L

    Myyntiyksikkö

  • Innovatiivisen koostumuksensa ansiosta Greencare SANET extreme saavuttaa parhaat tulokset kalkin liuotuksessa ja poistaa kalkkijäämät ja ruostumat erittäin nopeasti. Soveltuu saniteettitilojen tyypillisten likojen kuten kalkkisaippuajäämät, virtsahilse, kosmetiikkajäämät ja ruosteen puhdistamiseen. Aineen miellyttävä tuoksu tuo raikkautta saniteettitiloihin. Luonnollinen, helposti puhdistettava vaikutus saavutetaan poistamalla mineraaleja ja orgaanisia epäpuhtauksia tehokkaasti ilman jäämiä. Puhdistusaine jättää saniteettipinnat kiiltäviksi ilman jälkikäsittelyä. . Puhdistusaine on täysin biohajoava, 58 % puhdistusaineen orgaanisesta hiilestä tulee kasvipohjaisista, uudistuvista lähteistä. Materiaaliystävällisen koostumuksensa ansiosta SANET extreme edistää tyypillisten saniteettikalusteiden, kuten kromihelojen, keraamisten ja laattojen arvon säilyttävää puhdistusta. pH tiivisteessä 0. SANET extreme tarjoaa kaikki tehokkaan, taloudellisen ja aikaa säästävän saniteettipuhdistusaineen edut. • Erinomainen kalkin liuotin • Luonnollinen ja helposti puhdistettava vaikutus • Ekologinen - kaikki ainesosat on täysin biohajoavia.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / 1L

green care Professional – 140 vuoden kokemus puhdistusaineiden valmistuksesta

green care Professional ja Tana Professional emoyhtiön Werner & Mertz Gmgh:n historia alkaa jo 1860- luvulla. Vuonna 1867 kelloseppä Wolfgang Wernerin perilliset perustivat vahatuotetehtaan Veljekset Werner. Vuonna 1878 Georg Mertz astui yritykseen, lisäten nimensä siihen. Siitä saakka vahatuotetehtaan nimi on ollut Werner & Mertz. Tänä päivänä Werner & Mertz on suurin eurooppalainen puhdistusainevalmistaja. Menestysorientoitunut ajattelu, suunnittelu ja toiminta on elävä prosessi, joka on ratkaiseva tulevaisuuden kannalta. Siitä syystä pitkäaikainen menestyksemme nojautuu kolmeen tärkeään tukipilariin: laatu, innovatiivisuus ja palvelu. Tuotteittemme käyttö edesauttaa kestävien arvojen säilymistä ja vähentää haitallisten aineiden joutumista ympäristöön. Siten kehityksemme käy yhdessä ympäristöystävällisyyden kanssa.

Cradle to Cradle – Kehdosta kehtoon

green care Professional tuotteiden takaa löydät korkean suorituskyvyn sekä integroidut kestävän kehityksen ratkaisut. green care Professional on maailman ensimmäinen puhdistus- ja hoitoainesarja, jolle on myönnetty kultainen Cradle to Cradle -sertifikaatti. Cradle to Cradle -arviointi kattaa tuotteen kokonaisuudessaan materiaalien terveellisyyden, uudelleenkäytön, uusiutuvan energian sekä hiilipäästöjen hallinnan, vesienhoidon ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden näkökulmista. Cradle to Cradle  ”kehdosta kehtoon ajattelu” perustuu suljettuun biologiseen tai tekniseen kiertoon tarkoitetuille tuotteille. Tuotteet valmistetaan materiaaleista, jotka voidaan turvallisesti ja täydellisesti palauttaa biosfääriin tai kierrättää ja uusiokäyttää laadukkaalla tavalla. Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista.

Sertifioinnit

Me saavutamme korkeimman tason EMASin sekä DIN ISO 14001 ja 9001 normien mukaiset sertifioinnit sekä pesu- ja puhdistusaineteollisuuden edustajan A.I.S.E:n lupakirjan (Euroopan puhdistusaineiden valmistajienliiton merkki). EMASin tapauksessa sen lisäksi että täytämme tiukimmat EU-standardit, parannamme vuosittain tehokkuuttamme ympäristön kannalta, annamme ulkopuolisten tarkastajien tarkistaa toimintamme ja julkistamme tulokset ymmärrettävässä muodossa ympäristöselonteossamme. Meidän green care -tuotteillamme on luonnollisestikin EU:n Ekokukka ympäristömerkintä tai Pohjoismainen Joutsenmerkki ympäristömerkintä. Cradle to Cradle  ”kehdosta kehtoon ajattelu” perustuu suljettuun biologiseen tai tekniseen kiertoon tarkoitetuille tuotteille. Tuotteet valmistetaan materiaaleista, jotka voidaan turvallisesti ja täydellisesti palauttaa biosfääriin tai kierrättää ja uusiokäyttää laadukkaalla tavalla.