Unger AK013 ikkunanpesupaketti 12L sangolla

 • UAK13

  Tuotenumero

 • pkt

  Myyntiyksikkö

 • Käytännöllinen, kaikki tarvittavat välineet sisältävä ikkunanpesusetti ikkunoiden tehokkaaseen puhdistukseen Sisältää Ergotec kuivain,  vihreällä kumilla 35cm Ikkunapesimen runko 35cm Nukkakangas UngerMicro 35cm Sanko Unger 12 litraa, sisältää pidikkeet

  Tuotekuvaus

 • 30.4.2024

  Tulossa lisää (arvioitu päivämäärä)

 • Hinta alv. 0% / pkt

Lisätiedot

Tuotenumero UAK13
Myyntiyksikkö: pkt
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tulossa varastoon (arvioitu päivä): 30.4.2024

Lisätiedot

Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero UAK13

Unger – ikkunanpuhdistusvälineet ja siivoustuotteet

Unger perustettiin jo vuonna 1964. Unger kehittää innovatiivisia ja uniikkeja työvälineitä, jotka auttavat puhtaudenalan ammattilaisia työskentelemään tehokkaammin ja terveellisemmin. Nykypäivänä yritys toimittaa puhtaudenalan ratkaisuja yli 80 eri maahan ympäri maailmaa. Koska ammattisiivousala kohtaa yhä enemmän kustannuspaineita tulevaisuudessa pyrkii Unger tarjoamalla tuotteita, jotka vaativat vähemmän veden käyttöä ja kemikaaleja, mutta varmistaen kuitenkin, että työvälineet pystyvät tarjoamaan entistä hygieenisemmät ja puhtaammat tulokset vähemmällä työvoiman käytöllä. Unger siis sitoutuu auttamaan sinua tehostamaan puhdistustyötäsi ja hallitsemaan kustannuksia.

Innovaatiomme johtaa markkinoita

Valikoimamme ergonomisissa ja laadukkaissa ikkunanpesimissä  ja -kuivaimissa käytetään Ungerin patentoitua ErgoTec® -lukitusmenetelmää. Tuloksena on tehokas ja turvallinen puhdistusmenetelmä. Viime vuosina Ergotec® Ninja on tehnyt suuren harppauksen ikkunankuivaimien ja -pesimien uudessa muodossa ja käytettävyydessä. Tätä kehitystyötä seurasi HiFlo™ PureWater -puhdistusjärjestelmä ja nLite -teleskooppivarret sekä Unger Hydropower -puhdasvesimenetelmä lasipinnoille ja ikkunoille. Yritys kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja sen pyrkimys on tehdä päivittäin työtä ikkunanpuhdistustyön eteen niin, että se olisi turvallisempi-, nopeampi- ja menestyksekkäämpi ammatti.