kulmataskuilla

Unger Ninja mikrokuituliina 55x55cm harmaa

kulmataskuilla

  • UMN55H

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • UNGER ErgoTec® NINJA MicroWipeTM mikrokuituliina / ikkunaliina / ikkunapyyhe on valmistettu erittäin imukykyisestä, nukkaamattomasta mikrokuidusta, jonka avulla voit puhdistaa tai kuivata ikkunanpokat ja lasit nopeasti poistaen kaikki vesijäämät. ErgoTec® Ninja MicroWipe™ salaisuus on neljässä ainutlaatuisessa kulmataskussa. Niiden avulla kiinnittää liinan taskuista varteen tai kuivaimeen. Varteen kiinnitettynä voit kuivata korkealta vesijäämiä. Juovaton ja kiiltävä viimeistelty lopputulos. Mikrokuituliina ei veny tai eikä menetä muotoansa ajan myötä suuren kudoksen tiheyden vuoksi. Liinassa on 5 mm leveä overlock-reunus. Liinan paksuus 400 g/m² , joka takaa korkean imukyvyn ja kestävyyden. Kestää jopa 500 pesukertaa.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Unger – ikkunanpuhdistusvälineet ja siivoustuotteet

Unger perustettiin jo vuonna 1964. Unger kehittää innovatiivisia ja uniikkeja työvälineitä, jotka auttavat puhtaudenalan ammattilaisia työskentelemään tehokkaammin ja terveellisemmin. Nykypäivänä yritys toimittaa puhtaudenalan ratkaisuja yli 80 eri maahan ympäri maailmaa. Koska ammattisiivousala kohtaa yhä enemmän kustannuspaineita tulevaisuudessa pyrkii Unger tarjoamalla tuotteita, jotka vaativat vähemmän veden käyttöä ja kemikaaleja, mutta varmistaen kuitenkin, että työvälineet pystyvät tarjoamaan entistä hygieenisemmät ja puhtaammat tulokset vähemmällä työvoiman käytöllä. Unger siis sitoutuu auttamaan sinua tehostamaan puhdistustyötäsi ja hallitsemaan kustannuksia.

Innovaatiomme johtaa markkinoita

Valikoimamme ergonomisissa ja laadukkaissa ikkunanpesimissä  ja -kuivaimissa käytetään Ungerin patentoitua ErgoTec® -lukitusmenetelmää. Tuloksena on tehokas ja turvallinen puhdistusmenetelmä. Viime vuosina Ergotec® Ninja on tehnyt suuren harppauksen ikkunankuivaimien ja -pesimien uudessa muodossa ja käytettävyydessä. Tätä kehitystyötä seurasi HiFlo™ PureWater -puhdistusjärjestelmä ja nLite -teleskooppivarret sekä Unger Hydropower -puhdasvesimenetelmä lasipinnoille ja ikkunoille. Yritys kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja sen pyrkimys on tehdä päivittäin työtä ikkunanpuhdistustyön eteen niin, että se olisi turvallisempi-, nopeampi- ja menestyksekkäämpi ammatti.