Garage Broom, öljynkestävä

Vikan Transport lakaisuharja 665mm kova, puurunko

Garage Broom, öljynkestävä

  • V311752

    Tuotenumero

  • kpl

    Myyntiyksikkö

  • Tämä puinen varaston lakaisuharja - Garage Broom on suunniteltu kostean sekä rasvaisen ja öljyisen lian lakaisemiseen, ja siinä on kovat PVC -harjakset ja kierrekiinnitys. Sopii mm. autokorjaamoihin. Voidaan käyttää minkä tahansa Vikan -järjestelmän kahvan kanssa.

    Tuotekuvaus

  • Hinta alv. 0% / kpl

Lisätiedot

Tuotenumero V311752
Myyntiyksikkö: kpl
SKU V311752 Categories , ,
Korkeus: 145mm
  Leveys: 70mm
  Pituus: 665mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1

Lisätiedot

SKU V311752 Categories , ,
Korkeus: 145mm
  Leveys: 70mm
  Pituus: 665mm
Myyntiyksiköitä paketissa: 1
Tuotenumero V311752

Vikan Transport – raskaankaluston ja ajoneuvojen puhdistamiseen

Kuljetusalanammattilaisille ajoneuvojen puhdistaminen on usein hankalaa, mutta välttämätöntä. Yhä vaativimmilla markkinoilla ajoneuvojen puhtaus on yrityksen ammattimaisuuden välttämätön edellytys. Siksi ajoneuvot tulee puhdistaa usein ja mahdollisimman tehokkaasti. Vikan Transport -tuotteet tunnetaan kustannustehokkuudestaan, kestävyydestään sekä helppokäyttöisyydestään. Vikan Transport tarjoaa kattavan valikoiman puhdistustarvikkeita ammattimaiseen kuljetuskaluston puhdistamiseen mm: ammattiautoilijoiden tarpeisiin esim. taksien ja kaukolinja-autojen pesuun, kuorma- ja pakettiautojen pesuun, junien ja raitiovaunujen puhdistamiseen, sekä ilmakuljetusvälineistön puhdistamiseen. Kilpailukykyiset hinnat, sekä innovatiiviset tuoteratkaisut tekevät Transport -tuotteista markkinoiden parhaat ja taloudellisimmat. Pesuharjojen innovatiiviset kumireunat estävät maalipintojen naarmuuntumista. Teleskooppivarret ovat suunniteltu niin, että ne antavat pesupäälle parhaan tehokkuuden.

Sertifioinnit

Vikan perustettiin vuonna 1898. Jo yli 100 vuotta Vikan on valmistanut siivousvälineitä ja hygieniaratkaisuja ammattisiivousalan tarpeisiin. Vikan on aina asettanut itsensä korkealle tasolle laadunvalvonnassa ja ympäristön olosuhteiden huomioimisessa. Tämä asenne johti siihen, että Vikan oli ensimmäinen alan yritys Euroopassa, joka oli jo vuonna 1992 sertifioitu ISO 9001:2000 laatusertifikaatilla ja jo vuonna 1998 sertifioitu ISO 14001 ympäristösertifikaatilla. Nämä ISO -standardit merkitsevät sitä, että kaikki uudet Vikan Transport -tuotteet käyvät läpi perusteellisen ympäristöä koskevan arvioinnin, ennen kuin niitä tuodaan markkinoille. Vikan auttaa näin työssä kohti puhtaampaa ja parempaa ympäristöä. Vikan tuotevalikoimasta löydät tuotteita, joille on myönnetty pohjoismaiden ympäristömerkki eli Joutsenmerkki ja tuotteita, joille Vikan antaa 500 käyttö- ja pesukerran takuun.