Lucart Professional

Lucart Professional – laatua ja ympäristön huomioimista

Lucart Professional ja Lucart-group on yksi Euroopan suurista paperi-ja pehmopaperituotteiden valmistajista. Lucart Professional -tuotemerkin kehitysstrategia perustuu selkeään missioon, joka asettaa jatkuvat innovaatiot, tuotteiden kokonaislaadun, ympäristön kunnioittamisen ja täydellisen asiakaslähtöisyyden sen perusarvoihin. Lucart -group tavoittelee kestävää kehitystä toiminnoillaan, tästä on esimerkkinä mm. EcoNatural -sarja, joka antaa uuden elämän nestepakkauskartongeille.

EcoNatural – uusi elämä kierrätykseen lajitelluille juomapaketeille/nestekartongeille

EcoNatural on innovatiivinen Paperi+Annostelija -järjestelmä, joka antaa uuden elämän käytetyille juomapakkauksille. Innovatiivinen EcoNatural -valikoiman tuotteet ovat valmistettu Fiberpack® raaka-aineista. Raaka-aineet on saatu kierrätetyistä selluloosakuiduista, joita saadaan käytetyistä nestepakkauskartongeista. Selluloosakuitujen lisäksi, nestepakkauskartongit sisältävät polyeteeni ja alumiini käytetään EcoNatural annostelijoissa. Kaikissa valikoiman tuotteissa on ympäristömerkki. Havannan ruskea väri kertoo, että paperikuituja ei turhaan valkaista tai värjätä. Katso lisää: Lucart Professional – EcoNatural

Cradle to Cradle – Kehdosta kehtoon -sertifikaatti

Lucart Professional pehmopaperituotesarjat Strong, Eco ja Econatural ovat saavuttaneet pronssisen Kehdosta kehtoon (Cradle-to-Cradle ) -sertifikaatin. Cradle to Cradle -arviointi kattaa tuotteen kokonaisuudessaan materiaalien terveellisyyden, uudelleenkäytön, uusiutuvan energian sekä hiilipäästöjen hallinnan, vesienhoidon ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden näkökulmista. Tuotteet valmistetaan materiaaleista, jotka voidaan turvallisesti ja täydellisesti palauttaa biosfääriin tai kierrättää ja uusiokäyttää laadukkaalla tavalla. Lue lisää sertifikaatista: Mitä on Crade to Cradle sertifiointi® ?

Sertifioinnit

green care Professional tuotteiden takaa löydät korkean suorituskyvyn sekä integroidut kestävän kehityksen ratkaisut. green care Professional on maailman ensimmäinen puhdistus- ja hoitoainesarja, jolle on myönnetty kultainen Cradle to Cradle -sertifikaatti. Cradle to Cradle -arviointi kattaa tuotteen kokonaisuudessaan materiaalien terveellisyyden, uudelleenkäytön, uusiutuvan energian sekä hiilipäästöjen hallinnan, vesienhoidon ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden näkökulmista. Cradle to Cradle  ”kehdosta kehtoon ajattelu” perustuu suljettuun biologiseen tai tekniseen kiertoon tarkoitetuille tuotteille. Tuotteet valmistetaan materiaaleista, jotka voidaan turvallisesti ja täydellisesti palauttaa biosfääriin tai kierrättää ja uusiokäyttää laadukkaalla tavalla. Werner & Mertzin pullot ja tölkit valmistetaan 100% kierrätettävistä muoveista. Lue Mitä on Crade to Cradle sertifiointi® ?

Lucartin toiminta on saavuttanut EMAS -sertifioinnin, jolla yritys sitoutuu ympäristölainsäädännön noudattamiseen, ympäristönsuojelun tason jatkuvaan parantamiseen ja julkiseen raportointiin ympäristöasioista. Tuotteiden takaa löytyy myös ISO 14001 -ympäristösertifiointi sekä 9001 -laatusertifiointi. Ympäristöystävällisistä tuotteista löydät myös ympäristömerkkejä. Tuotteita on sertifikoitu myös PEFC -sertifikaatiilla, joka osoittaa että metsiä hoidetaan kestävästi sekä tuotteita, jotka ovat valmistettu EU Direktiivin 1935/2004 / ISEGA -asetuksen mukaisesti (hygienia sertifikaatti, pinnoitteesta ei pääse haitallisia aineita elintarvikkeisiin).