Lucart Professional - Clean Import

Lucart Professional

Lucart Professional – laatua ja ympäristön huomioimista

Lucart Professional on yksi Euroopan suurista paperi -ja pehmopaperituotteiden valmistajista. Lucart Professional -tuotemerkin kehitysstrategia perustuu selkeään missioon, joka asettaa jatkuvat innovaatiot, tuotteiden kokonaislaadun, ympäristön kunnioittamisen ja täydellisen asiakaslähtöisyyden sen perusarvoihin. Lucart -group tavoittelee kestävää kehitystä toiminnoillaan, tästä on esimerkkinä mm. EcoNatural -sarja, joka antaa uuden elämän nestepakkauskartongeille.

Lucart Professional -paperituotteiden hinnat laskivat nyt helmikuussa 2024!

Kirjaudu sisään ja katso päivitetyt hinnat

Uusi asiakas? Rekisteröidy ja tilaa tunnukset verkkokauppaamme>>

Tai tilaa tunnukset myynnistämme,cleanimport@cleanimport.fi, 
puh. 09 849 4910

Lucart Professional tuotesarjat

  • EcoNatural on sarja on valmistettu innovatiivisesta fiberpack®-raaka-aineeesta, joka on saatu juomatölkeissä olevista kierrätetyistä selluloosakuiduista. Sarja on paperi+annostelija -järjestelmä, joka antaa uuden elämän käytetyille juomapakkauksille. Valmistusmenetelmässä erotetaan selluloosa, alumiini ja muovi (polyeteeni). Selluloosasta syntyy EcoNatural -paperipyyhkeitä. Alumiinista ja polyeteenistä syntyy saippua- ja pyyheannostelijoita,Havannan ruskea väri kertoo, että paperikuituja ei turhaan valkaista tai värjätä. Katso lisää: Lucart Professional – EcoNatural
  • Eco Line -sarja on valmistettu 100 % kierrätetyistä ja regeneroiduista kuiduista. Sarjassa on laaja valikoima tuotteita, joissa yhdistyvät laatu ja ympäristön kunnioittaminen.
  • Kaikilla EcoNatural ja Eco Line -sarjan tuotteilla on ympäristömerkki.
  • Strong -tuotteiden vahvuus on puhdas selluloosa ja tuotteet ovat valmistettu 100 % neitsytselluloosakuiduista  PEFC-metsäsertifioinnin ympäristön kestävyyskriteerien mukaisesti. Ratkaisu, jossa yhdistyvät korkea suorituskyky ja erinomainen laatu.
  • AirTech on ainutlaatuisella airlaid-teknologialla valmistettu linja, joka käyttää ilmaa puhtaiden selluloosakuitujen valmistusprosessissa. Siksi tuotteet kehittävät poikkeuksellisia imukykyä ja lujuutta, mikä luo vertaansa vailla olevan suorituskyvyn.
  • Sky Tech-paperit on valmistettu 100 % korkealaatuisesta kierrätyspaperista. Vahvat kuidut takaavat erinomaisen kestävyyden ja imukyvyn.

Annostelijat

  • L-ONE on yhden arkin annostelujärjestelmä, jossa yhdistyvät säästö ja hygienia. Ainutlaatuinen muotoilu, jossa on toimivuutta ja tyyliä. Ekosertifioitu paperi puhtaasta selluloosasta ja Fiberpack®-materiaalista, jotka yhdistävät laadukkaat raaka-aineet mahdollisimman ympäristöä kunnioittaen.
  • EcoNatural on innovatiivinen ja luonnonvarojen säästöön perustuva paperi+annostelija -järjestelmä, joka antaa uuden elämän juomapakkauksille.Valmistusmenetelmässä erotetaan selluloosa, alumiini ja muovi (polyeteeni).  Alumiinista ja polyeteenistä syntyy saippua- ja pyyheannostelijoita,

Cradle to Cradle – Kehdosta kehtoon -sertifikaatti

Lucart Professional pehmopaperituotesarjat Strong, Eco ja EcoNatural ovat saavuttaneet pronssisen Kehdosta kehtoon (Cradle-to-Cradle ) -sertifikaatin. Cradle to Cradle -arviointi kattaa tuotteen kokonaisuudessaan materiaalien terveellisyyden, uudelleenkäytön, uusiutuvan energian sekä hiilipäästöjen hallinnan, vesienhoidon ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden näkökulmista. Tuotteet valmistetaan materiaaleista, jotka voidaan turvallisesti ja täydellisesti palauttaa biosfääriin tai kierrättää ja uusiokäyttää laadukkaalla tavalla. Lue lisää sertifikaatista: Mitä on Crade to Cradle sertifiointi® ?

Sertifikaatit

Lucartin toiminta on saavuttanut EMAS -sertifioinnin, jolla yritys sitoutuu ympäristölainsäädännön noudattamiseen, ympäristönsuojelun tason jatkuvaan parantamiseen ja julkiseen raportointiin ympäristöasioista. Tuotteiden takaa löytyy myös ISO 14001 -ympäristösertifiointi sekä 9001 -laatusertifiointi. Ympäristöystävällisistä tuotteista löydät myös ympäristömerkkejä. Tuotteita on sertifikoitu myös PEFC -sertifikaatiilla, joka osoittaa että metsiä hoidetaan kestävästi sekä tuotteita, jotka ovat valmistettu EU Direktiivin 1935/2004 / ISEGA -asetuksen mukaisesti (hygienia sertifikaatti, pinnoitteesta ei pääse haitallisia aineita elintarvikkeisiin).

Kiinnostuitko? Ota yhteys myyntiimme cleanimport@cleanimport.fi tai soita puh. 09-849 4910!  Palvelumme kattavat räätälöidyt sopimushinnat, käyttöopastuksen ja huolto- ja varaosapalvelun.

Rekisteröidy ja tilaa tunnukset verkkokauppaamme>>

Näytetään kaikki 49 tulosta